Zmáčkněte ESC pro zavření

Utek pejska

Tipy na vše o Utek pejska přímo od chovatelů pro chovatele.

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Co chcete vědět o Utek Pejska?

Chcete vědět více o Utek Pejska? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Utek Pejska a podobných témat.

Kam umístit psa o dovolené


Jul 22, 2016 ... Důvodů, proč pes nemůže jet s vámi, může být spousta. Co teď ale s ním? Pokud s sebou na dovolenou pejska nemůžete vzít, je samozřejmě nejlepší, ...

Jak poznáme, že na psa něco leze?


Nov 27, 2019 ... Pokud se o psa pokouší nějaký moribundus, často je bez energie, ... I vy se někdy cítíte “pod psa”. ... Ovšem skutek utek aneb.

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... uvláčenou podmítkou, a tak hypotetické odhady závodníků nebyly nijak nereálné. Ovšem skutek utek aneb... Sport a cestování. 12 ...

Co dělat, když se vám ztratí pes?


Apr 12, 2016 ... O ztrátě psa informujte městskou policii, která obvykle zajišťuje odchyt. Podívejte se na webové stránky psích ... Ovšem skutek utek aneb.

Jak se ze psa stane terapeut


Jun 8, 2017 ... Jak se ze psa stane terapeut ... Bez těchto vlastností ze psa terapeuta prostě neuděláte, i kdybyste se na hlavu ... Ovšem skutek utek aneb.

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Možná už jste na ulici potkali pejska s uvázanou žlutou stužkou na obojku nebo na vodítku. Věděli jste, že nejde jen o módní doplněk, ...

Průjem u psa


May 18, 2016 ... Je ale dobré vědět, kdy stav psa dokážeme vyřešit sami a kdy je lepší vyhledat pomoc veterináře. ... Ovšem skutek utek aneb.

Jak vašeho mazlíčka připravit na jaro?


Mar 12, 2018 ... Květiny a stromy začínají pomalu kvést a nastává období sluníčka a teplého počasí. Stejně jako pro člověka, tak i pro vašeho pejska nebo kočku…

Když psa svědí tlapky


Jan 15, 2018 ... Tlapky mohou psa svědit také kvůli alergii. ... Důvodem může být i psychická nepohoda psa jako je stres, ... Ovšem skutek utek aneb.

Zajímá vašeho psa televize?


Mar 19, 2015 ... Určitě je ale dobré se při péči o psa držet zdravého selského rozumu a trávit se psem volný čas, ... Ovšem skutek utek aneb.

Více toho o utek pejska nemáme

Pro další informace o utek pejska zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o utek pejska.