Zmáčkněte ESC pro zavření

Velky nebo mali

Tipy na vše o Velky nebo mali přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Jack Russell Teriér


Jack Russell Teriér (Jack Russell Terrier) Povaha plemene Jack Russell je odvážný a nebojácný pes, je velmi bystrý a inteligentní, živý, přátelský a sebevědomý. Popis Jack Rus..

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Belgický ovčák


Belgický ovčák (malinois, groenendael, tervueren, lakenois) Povaha plemene Plemeno belgických ovčáků je známé především díky celé řadě vynikajících povahových vlastností, kter..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Akita Inu


Akita Inu (Akita-inu, akita-ken) Povaha plemene Akita inu je mimořádně věrný pes. Jsou zdokumentovány případy, kdy i deset let po smrti svého pána Akita chodil čekat na nádraž..

Co chcete vědět o Velky Nebo Mali?

Chcete vědět více o Velky Nebo Mali? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Velky Nebo Mali a podobných témat.

Senioři v útulcích


Mar 12, 2015 ... Velký (61 cm a více) ... Don je roztomilý střapatý malý pes a vypadá na pohodáře. ... Žádné kotce, boudy, případně pobyty pouze, nebo

Problematika malých psů


Jul 1, 2015 ... Jak by vám bylo, kdyby se co chvíli někdo, velký asi jako panelový dům, sehnul a někam ... Malí psi mají svoje potřeby, stejně jako velcí.

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... Štěkání ze strachu z jiných psů, lidí nebo předmětů je většinou ... Psovi se nabídne malý míček nebo klacík s povelem DRŽ APORT! a pokračuje ...

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Pochopitelně je něco jiného, když třeba čivava nebo jorkšírský teriér ... Rozhodně však nelze říct, že by malí psi neměli chodit ze schodů ...

Více toho o velky nebo mali nemáme

Pro další informace o velky nebo mali zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o velky nebo mali.