Zmáčkněte ESC pro zavření

Volnost

Tipy na vše o Volnost přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Portugalský ohař


Povaha plemene Portugalský ohař Portugalský ohař je především pes lovecký, a jako takový má vrozené vlohy pro vystavování a aportování zvěře při lovu. I přes své lovecké pudy ..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Kočka na vodítku: Jak na to?


Jul 8, 2023 ... Kočky milují pobyt na čerstvém vzduchu. Alespoň většina z nich. Ne všechny však mají možnost užít si volnost v přírodě.

Výcvik - Povel volno


Mar 17, 2015 ... Zavelte tedy volno a psovi nějakou dobu volnost nechte, může pobíhat, čuchat a podobně. Pak ho přivolejte, můžete ho i odměnit, ...

Co chcete vědět o Volnost ?

Chcete vědět více o Volnost ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Volnost a podobných témat.

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 11, 2021 ... Kočky milují pobyt na čerstvém vzduchu. Alespoň většina z nich. Ne všechny však mají možnost užít si volnost v přírodě.

Příběhy dvou vysloužilců


Jun 1, 2017 ... Zda byli pokračující službou lidem nadšení, to nikomu neřekli, ale prostředí, ve kterém žili, i volnost, kterou měli, jim určitě vyhovovala.

Jmenuje se Čert, ale je to anděl


Jan 18, 2018 ... Čert si užívá každý moment, krok a volnost. Když běhá po dvoře, jiné psy ignoruje a tak tomu bývá i venku, problémy on rozhodně nevyvolává.

Jak naučit psa chodit u nohy


Apr 21, 2017 ... Proč povel „ k noze“ · Co budeme potřebovat? · Začínáme s tréninkem · Chválit a motivovat · Rady pro trénink · Potřeba je i volnost.

Jak poskytnout psovi první pomoc?


Aug 15, 2018 ... Ne všechny však mají možnost užít si volnost v přírodě. Zejména ty, které žijí ve městech, stráví velké množství času v bytě bez možnosti se ...

Cestování na kole se psem


Apr 3, 2021 ... Ideální na připnutí jsou postroje, ve kterých bude mít pejsek při projížďce určitou volnost. Můžete jej samozřejmě připoutat i k obojku, ...

Pomoc, můj pes je alergik


Apr 16, 2019 ... Hledáte vodítko, které poskytne volnost i kontrolu nad pejskem? Vyzkoušejte přepínací vodítka Představujeme Travel 2 tašku pro psy přes ...

Jak vybrat vhodný repelent pro psa?


Aug 26, 2019 ... ... Linus samonavíjecí vodítko pro psy, které vám přinese neuvěřitelnou volnost a kontrolu během procházek Připraveni na dobrodružství?

Správná péče o psí tlapky v zimě


Jan 10, 2017 ... ... Linus samonavíjecí vodítko pro psy, které vám přinese neuvěřitelnou volnost a kontrolu během procházek Připraveni na dobrodružství?

Vypadávání srsti u psů


Aug 26, 2019 ... ... Linus samonavíjecí vodítko pro psy, které vám přinese neuvěřitelnou volnost a kontrolu během procházek Připraveni na dobrodružství?

Více toho o volnost nemáme

Pro další informace o volnost zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o volnost .