Zmáčkněte ESC pro zavření

Znova uz ne

Tipy na vše o Znova uz ne přímo od chovatelů pro chovatele.

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

To si nesmí dovolit!


Feb 18, 2015 ... Svět psů a lidí je ale velice rozmanitý a rozhodně ne vždy ideální. ... sáhnutí dovnitř a pak ještě znova s mastičkou a po dvou dnech mi ...

Co chcete vědět o Znova Uz Ne?

Chcete vědět více o Znova Uz Ne? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Znova Uz Ne a podobných témat.

Jak se Kulajda léčila po otravě


Apr 25, 2014 ... Znovu už jsme na veterinu nemusely. Třetí den byla Kulajda v pořádku, vypadala a chovala se jako normálně. Ale udržet ji na tak přísné dietě ...

Můj život s Blonckou


Feb 22, 2018 ... Ona zatím z dálky obhlížela krabici, a když sebrala dost odvahy, začala jí pošťuchovat smetákem, připravená znova hupnout na stůl. nic ...

Jak se Kulajda léčila po otravě


Apr 25, 2014 ... Znovu už jsme na veterinu nemusely. ... Možná vás překvapí, která zvířata (ne)zvládají zrcadlový test sebeuvědomění.

Jak se Kulajda léčila po otravě


Apr 25, 2014 ... Znovu už jsme na veterinu nemusely. ... Spousta z vás si při pohledu na pomyslí: Chudáci, možná nestihnou zazimovat, co když potřebují ...

Bady je prostě Bady 4


Nov 17, 2011 ... Má sice přes deset kilo, ale když jde o to, ... Věřte mi, já se fakt snažím tomu pohledu odolat, ale ne vždycky se mi to podaří.

Čekání na chybu


May 27, 2015 ... I u psů, kteří jsou zvyklí s hračkou odbíhat pryč, ... fenku pak bylo potřeba znova přivést na parkur a celý výcvik se tím prodlužoval.

Jezevčík, je to vůbec pes?


Apr 7, 2012 ... Protože když vobčas narazim na předpis co smíme a co zase ne, je mi jasný ... Tak vim že fena má mít ve svým životě aspoň 2x 3x štěnata.

Jak odnaučit psa tahání na vodítku?


Jan 20, 2016 ... To je pár desítek let přežitý nesmysl, bohužel, ... Ne, není to jednoduché a možná i proto se spousta lidí spokojí s tím, že jejich pes ...

Více toho o znova uz ne nemáme

Pro další informace o znova uz ne zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o znova uz ne.