Zmáčkněte ESC pro zavření

Velke koupani

Tipy na vše o Velke koupani přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... ... chladící podložka, když bude velké vedro, a psí lékárnička pro všechny případy. ... A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

Umí váš pes plavat?


Aug 10, 2023 ... Ještě než se vydáte k vodě, je důležité pamatovat, že i koupání psů ... Velké teplotní rozdíly by mohly psovi způsobit zdravotní problémy.

Co chcete vědět o Velke Koupani?

Chcete vědět více o Velke Koupani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Velke Koupani a podobných témat.

Tábor agility a hoopers


Areál nabízí: velké oplocené prostory pro tréninky, venčící louky, kavárna, toalety, sprchy, psí bazének, rybníky pro koupání, odkládačky pro psy, noční ...

Jak to mají psi s plaváním?


Jul 1, 2022 ... Při koupání v přírodě si dávejte pozor také na to, jestli voda není příliš ledová. Velké teplotní rozdíly by mohly způsobit vašemu psovi ...

Jak pečovat o srst domácích hlodavců


Feb 20, 2017 ... U hlodavců může být koupání pro někoho tak trochu bizarní představou. ... Vzteklina není v Česku běžná, ve světě ale představuje velké ...

Zablácené venčení


Oct 1, 2014 ... Koupání psů může být obtížné, ale s následujícím návodem nelze nic ... Poslušnost psa je velké téma nejen mezi pejskaři, ale i mimo tuto ...

Pravidla psí koupačky


Jul 27, 2019 ... ... chladící podložka, když bude velké vedro, a psí lékárnička pro všechny případy. ... A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

Víkendovka Tlapky v tahu 2018


... víkend plný canicrossu, cvičení triků, výletu a především velké zábavy, bok po boku s našimi čtyřnohými parťáky! ... celodenní výlet a koupání v rybníce

Na péči o psí srst s mírou


Sep 29, 2017 ... ... není zcela po srsti nadměrné koupání ani jejich moderním potomkům. ... Poslušnost psa je velké téma nejen mezi pejskaři, ale i mimo tuto ...

Pes, nebo chameleon?


Jun 13, 2014 ... I když se to nezdá, pes jich při výcviku někdy dostane velké množství. Pokud tyto pamlsky obsahují velké ... Teplé dny, koupání a příroda.

Hárání a vše kolem něj


May 22, 2018 ... Celková péče o psa zahrnuje nejen správné krmení, koupání, česání, ale i péči v oblasti ... Vhodné jsou pro malé, střední i velké psy.

Výživa: Jak krmit během léta


Jun 17, 2021 ... Po koupání by majitel měl pejska vytřít trochu do sucha, nebo ho alespoň dát do ... že pes je schopen odpařit z těla velké množství vody.

Cestovní pojištění pro psa


Aug 8, 2014 ... Asistenční a služební psi bývají zvýhodňováni a dostávají velké slevy. Každá pojišťovna pochopitelně nabízí trochu ... Milujete koupání?

Proč jsou psí plemena tak rozmanitá?


Aug 12, 2020 ... ... malé čivavy i strakatí dalmatini. Psích plemen existuje opravdu velké množství, Kynologický… ... Teplé dny, koupání a příroda.

Více toho o velke koupani nemáme

Pro další informace o velke koupani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o velke koupani.