Zmáčkněte ESC pro zavření

Zviratka v utulcich

Tipy na vše o Zviratka v utulcich přímo od chovatelů pro chovatele.

Zvířata z útulku před a po adopci


Jun 3, 2017 ... Zvířata často končí v útulcích, především kvůli nezodpovědným osobám, které se o zvířata nestarají anebo dokonce i týrají.

Co chcete vědět o Zviratka V Utulcich?

Chcete vědět více o Zviratka V Utulcich? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zviratka V Utulcich a podobných témat.

Ať je v útulku útulno


Dec 12, 2018 ... Máte rádi zvířata? ... Hlavní dík však patří vám: těm, kdo na opuštěná zvířátka ... Kvůli náročnější péči často dožívají v útulcích.

Adopce psích seniorů


May 4, 2022 ... Psí seniory v útulcích v ČR, kteří čekají na nový domov, ... Syndrom černého psa: Problém, kvůli kterému černá zvířata dožívají v útulcích.

Senioři v útulcích


Mar 12, 2015 ... Na obrázku: Dědeček, tak říkáme tomuto 10-ti letému pejskovi, který měl smutný osud. Společně s psím parťákem zůstal sám bez jídla a vody na ...

Zvířata, která se ráda opalují


Oct 18, 2021 ... Některá zvířata mají velikou zálibu ve slunečních paprscích. Najdou jakýkoliv kousek místa, na který v domě dopadá slunce, a dokážou tam ...

Vánoce v psích útulcích


Dec 20, 2019 ... Domácí zvířata a životní prostředí. Jak být víc eko? Většině milovníků zvířat záleží na přírodě a téma ekologie se každého nějakým způsobem ...

Aukce Nadačního fondu Psí Naděje


Jan 28, 2019 ... Jejím účelem je získání finančních prostředků pro opuštěná zvířata v útulcích na jejich aktuální potřeby, veterinární náklady, krmivo, atd.

dobročinná sbírka Modrý puntík


... ve spolupráci s Hills Pet Nutrition s.r.o. a Nadací naochranu zvířat materiální sbírku (granulí a konzerv) Modrý puntík pro opuštěná zvířata v útulcích.

Zvíře z útulku


Nov 1, 2013 ... Ideální by bylo, kdyby zájemci o útulková zvířata přicházeli vždy jen s těmi nejlepšími úmysly ... Trend současnosti: Venčení psů v útulcích.

Vánoční zvířecí adopce: Pro a proti


Dec 21, 2018 ... V novém roce totiž řada pejsků a kočiček v útulcích kvůli tomu, ... Morčata jsou společenská zvířátka, která vás uchvátí nejen pro svou ...

Více toho o zviratka v utulcich nemáme

Pro další informace o zviratka v utulcich zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zviratka v utulcich.