Zmáčkněte ESC pro zavření

Muze se to stat i vam

Tipy na vše o Muze se to stat i vam přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Perro de Pressa Mallorquin


(Malorská doga) Povaha plemene Perro de Presa Mallorquin - malorská doga - je známá svou klidnou povahou. Je velmi oddaná a věrná svému pánovi. Je to výborný hlídací a strážní..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Kampaň MŮŽE SE TO STÁT I VÁM


Sep 12, 2018 ... Kampaň našeho spolku Může se to stát i vám, na které se podílela herečka Patricie Solaříková, poukazuje na rizika, jimž se zájemci o ...

Co chcete vědět o Muze Se To Stat I Vam?

Chcete vědět více o Muze Se To Stat I Vam? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Muze Se To Stat I Vam a podobných témat.

Problémový pes snadno a rychle - 5.


Apr 22, 2014 ... V minulých dílech jsem se vás postupně pokoušel naučit, jak psa pomalu, postupně a pozitivně učit. Právě na přivolání vám můžeme ukázat ...

Proč pes žere sníh?


Jan 18, 2017 ... Samotné házení těchto koulí neškodí, problém však nastává tehdy, kdy se tyto koule po chycení snaží pes sežrat. V těchto případech se může ...

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Hárání se u jednotlivých plemen může lišit. Nicméně nevykastrovaná fena obvykle hárá dvakrát ročně, přibližně každých šest měsíců. U feneček ...

Venčení v dešti


Sep 24, 2014 ... Není ani tak hrozné, když vám pes zmokne, jako když zůstane mokrý. Na možná rizika jsem se zeptala MVDr. Jana Šímy.

Jak vyhodnotit stav psa v akutním stavu


Jul 2, 2021 ... Stejně tak pokud pes náhle začal ztěžka dýchat a dusit se- překážkou může být cizí těleso v dýchacích cestách a nebo otok. S dusícím se psem ...

I váš pes se může stát dárcem krve


Oct 27, 2016 ... ... se může stát dárcem krve. Krevní transfuze může zachránit psovi život. I váš pes se může stát dárcem krve ... Líbil se vám tento článek?

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Jednotlivá koťata se rodí po cca 15 minutách, ale může to být i hodina, ... porodem dalšího kotěte, že vám nezbyde než zakročit.

Jak cestovat se psem v karavanu


Feb 22, 2021 ... Může se stát, že se Váš mazlíček vzdálí od místa karavanu, v takovém případě by měl být naučený přiběhnout na povel zpátky k Vám.

Čokoláda otráví vánoční pohodu


Dec 19, 2014 ... Pokud pes pozře větší množství čokoládové pochutiny, může následovat ... Dnes vám ale představím několik blogů týkajících se koček obecně, ...

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Co může za to, že se z vlků začali stávat psi? ... okolnosti se sešly v ten správný čas a ze psů a lidí se mohli stát nejlepší přátelé?

Více toho o muze se to stat i vam nemáme

Pro další informace o muze se to stat i vam zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o muze se to stat i vam.