Zmáčkněte ESC pro zavření

Chodský pes

Tipy na vše o Chodský pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Světová výstava chodských psů


PESWEB. Psi v útulcích · Ztracení a nalezení · Pomoc psům · Aktuální sbírky · Útulky · Útulky potřebují · Dobrovolníci nabízí · Plemena psů. O PROJEKTU ...

Pojizeřím za sluncem


Dovolujeme si vás pozvat na tradiční dogtrekking Pojizeřím za sluncem jehož součástí je speciál pro plemena bígl a chodský pes.

Co chcete vědět o Chodský Pes?

Chcete vědět více o Chodský Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Chodský Pes a podobných témat.

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... chodský pes – další původně pohraniční plemeno psa, které například pomáhalo vyhledávat přeživší po 11. září v New Yorku. Zdá se, že v ...

Dělení psích plemen do skupin


Jan 30, 2011 ... ... taková plemena patří i naše národní, která mají dlouhou historii, jako například chodský pes, český horský pes nebo český strakatý pes.

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Chodský pes nemáme

Pro další informace o Chodský pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Chodský pes.