Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý ohař krátkosrstý

Tipy na vše o Německý ohař krátkosrstý přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Výmarský ohař - ocelový lovec


Dec 20, 2020 ... Je považován za nejstarší čistou rasu německých ohařů. ... století z německého ohaře, druzí zase, že to bylo křížením krátkosrstého ohaře, ...

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... ... hrdá majitelka německé krátkosrsté ohařky Arlety. ... Na vysoké škole jsem se zamilovala do německých krátkosrstých ohařů.

Co chcete vědět o Německý Ohař Krátkosrstý?

Chcete vědět více o Německý Ohař Krátkosrstý? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý Ohař Krátkosrstý a podobných témat.

Více toho o Německý ohař krátkosrstý nemáme

Pro další informace o Německý ohař krátkosrstý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý ohař krátkosrstý.