Zmáčkněte ESC pro zavření

Tibetský teriér

Tipy na vše o Tibetský teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Tibetský teriér - Společenský ovčák


Aug 22, 2014 ... Tibetský teriér je temperamentní, velmi hravý, inteligentní a zvídavý společenský pes, velmi fixovaný na svého pána a svou rodinu. Vyžaduje ...

Aljašský malamut - vlčí pes


Jan 29, 2015 ... Tibetský teriér - Společenský ovčák · Boxer - pes s kouzlem osobnosti · Border kolie - Nejchytřejší pes · Senioři v útulcích.

Co chcete vědět o Tibetský Teriér?

Chcete vědět více o Tibetský Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Tibetský Teriér a podobných témat.

Saluki - lovec aristokrat


Dec 24, 2014 ... Tibetský teriér - Společenský ovčák · Jack Russell teriér - Aktivní komik · Boxer - pes s kouzlem osobnosti · Probíhající sbírky ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Nejmenším zaznamenaným psem byl v roce 1945 yorkshirský teriér z Velké ... Zřejmě nejdražším psem je tibetský mastif, který byl v Číně ...

Co ohrožuje psa v zimě?


Zima přináší pro psy spoustu nebezpečí, kterým se dá předcházet. Omrzliny tlapek, rozpraskané polštářky na tlapkách, zánět močového měchýře a mnoho dalšího.

Více toho o Tibetský teriér nemáme

Pro další informace o Tibetský teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Tibetský teriér.