Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi pratelstvi

Tipy na vše o Psi pratelstvi přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Cairn teriér - Kernteriér


Cairn teriér - Kernteriér   Povaha plemene Cairn teriér je plemenem psů vhodných pro ty, kteří hledají veselé, dovádivé, chytré a živé psí společníky. Tito psi nenávidí nudu, ..

Co chcete vědět o Psi Pratelstvi?

Chcete vědět více o Psi Pratelstvi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Pratelstvi a podobných témat.

Nejkrásnější přátelství


May 26, 2023 ... Psi k adopci · Ztracení a nalezení · Kočky k adopci · Články · Atlas psů · Mazlíci, majitelé · Katalog firem ...

XIII. ročník LVT Přátelství


XIII. ročník LVT Přátelství. Psí tábor - ve dnech 16. - 23. 8. 2014 v ATC Relax Slunečnice u Kunžaku. Pro jednotlivce, ale také ideální pro rodiny nebo ...

Psi a koně


Mar 4, 2016 ... Navíc i mezi psy samotnými může být velký rozdíl ve velikosti (i váze), a přesto to jejich přátelství a vzájemnou náklonnost nevylučuje.

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Psi a hlodavci se totiž pod jednou střechou snesou. ... U nás doma právě teď také zažíváme jedno rodící se „přátelství“ psa s potkanem.

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... I já jsem zažila nejedno „přátelství“ psa s morčetem nebo potkanem. Někteří lidé považují soužití psa a hlodavce za nesmysl. Já se jim ani ...

Nedělní veřejná socializace


Domů » Psí akce » Nedělní veřejná socializace ... Vytvářet přátelství s ostatními je pro jeho psychickou pohodu stejně důležité jako pro nás lidi, ...

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... V hinduistické mytologii zaujímají psi zvláštní a velmi důležité místo. ... Lidé psům děkují za jejich přátelství a věrnost.

Psí vánoční pohlednice


Psí vánoční pohlednice. Publikováno: 25.12.2019. 0Ohodnotit. Autor: PesWeb ... Neobyčejné přátelství: Autistické holčičce pomáhá při terapii kočka Thula.

Skupinová socializace na Parukářce


Domů » Psí akce » Skupinová socializace na Parukářce ... Vytvářet přátelství s ostatními je pro jeho psychickou pohodu stejně důležité jako pro nás lidi, ...

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Nemějte obavy, protože psi a hlodavci to spolu hravě zvládnou. ... U nás doma právě teď také zažíváme jedno rodící se „přátelství“ psa s ...

Více toho o psi pratelstvi nemáme

Pro další informace o psi pratelstvi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi pratelstvi.