Zmáčkněte ESC pro zavření

Španělský vodní pes

Tipy na vše o Španělský vodní pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Jak jsou na tom konkrétně psi se vztahem k vodě? ... španělský vodní pes nebo také andaluský turecký pes - naopak novější plemeno s velmi ...

Co chcete vědět o Španělský Vodní Pes?

Chcete vědět více o Španělský Vodní Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Španělský Vodní Pes a podobných témat.

I pes může být alergik


May 23, 2016 ... Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné podněty. Nelze ji vyléčit, můžeme ale tlumit její projevy.

Jak pohodlně cestovat se psem?


Cestovní ruch neustále vzkvétá,to se dotýká i pejskařů, kteří berou stále častěji své psy na rodinnou dovolenou či prodloužený víkend.

Více toho o Španělský vodní pes nemáme

Pro další informace o Španělský vodní pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Španělský vodní pes.