Zmáčkněte ESC pro zavření

Dobrman

Tipy na vše o Dobrman přímo od chovatelů pro chovatele.

Dobrman


Dobrman Povaha plemene Dobrman je proslulý svou inteligencí a výbornými schopnostmi hlídače. Je silný, bystrý, útočný, vyniká ostražitostí. Velmi důležitá je důsledná výchova ..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Cairn teriér - Kernteriér


Cairn teriér - Kernteriér   Povaha plemene Cairn teriér je plemenem psů vhodných pro ty, kteří hledají veselé, dovádivé, chytré a živé psí společníky. Tito psi nenávidí nudu, ..

Dobrman Max konečně našel domov!


Mise byla úspěšná a Maxík odjel do jeho nové milující rodiny. Dobrman Max konečně našel domov! Maxe opustila po 6ti letech majitelka a vrátil se k původní ...

Co chcete vědět o Dobrman?

Chcete vědět více o Dobrman? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Dobrman a podobných témat.

Nebezpečí jménem Parvoviróza


Aug 14, 2014 ... rotvajler, dobrman, černý labradorský retrívr, pitbul nebo německý ovčák. Někteří odborníci popisují, že odolnější vůči parvoviru jsou obecně ...

Kdy a kde fotit


Aug 11, 2014 ... ... že váš dobrman je fakt drsný pes. V minulém článku nám fotograf Lukáš napsal, jak připravit psa na focení, tentokrát nám poradil, ...

Socializační procházky s dobrmany


Mar 27, 2015 ... Zkrátka – snažíme se všichni nějak přispět a pomoct. Dobrman - o plemeni ve zkratce. CHCETE SE PŘIDAT? Správná socializace mezi pejsky je ...

Crufts 2023


Mar 17, 2023 ... Working. Dobrman - Ch Manzart Wise Guy (Archie). Pastoral. Bobtail - Grk Gr Ch Airzeppeline Delia (Delia). Terrier.

Co dělat když psovi nastydne ocas?


Dobrman Max konečně našel domov!Dobrman s průkazem původu našel novou adoptivní rodinu... Psí polepšovny nebo koncentrák?Vybíráte psí školu?

Co dát psovi v zimě do boudy?


Dobrman Max konečně našel domov!Dobrman s průkazem původu našel novou adoptivní rodinu... Barf- podpora imunity psa, jak na to?Jak správně barfovat?

Jak zajistit vodu pro psa v zimě?


Dobrman s průkazem původu hledá domovDobrman v nouzi hledá domov · Může pes lidské léky? Dáváte psovi Brufen či Ibalgin?Lidský lék jako zabiják psů?

Co dělat, když se pes začne drbat?


Může jíst pes kosti?Kosti v psím jídelníčku, jsou pro psa vhodné? Dobrman Max konečně našel domov!Dobrman s průkazem původu našel novou adoptivní rodinu.

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... Vybíráme tedy jak podle účelu, tak i podle typu srsti. Plemena psů můžeme přibližně rozškatulkovat následovně: hladkosrstí – např. dobrman; s ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jak dlouho trvá reprodukční cyklus, při kterém je fena svolnější ✓ k páření? Jak poznáme, že fenka ✓ hárá? Důležité informace pro každého ...

Více toho o Dobrman nemáme

Pro další informace o Dobrman zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Dobrman.