Zmáčkněte ESC pro zavření

Americk

Tipy na vše o Americk přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Americká akita


Americká akita (Velký japonský pes) Povaha plemene Akita je velice přátelský pes, oddaný a ostražitý. Celkem snadno se přizpůsobí a občas vás až překvapí obdivuhodnou intelige..

Thajský ridgeback


(Thailand Ridgeback)   Povaha plemene Thajský ridgeback je velmi inteligentní, aktivní a milé plemeno. Má velmi rád pohyb. Pozorně sleduje své okolí, proto je dobrým hlídačem...

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Chesapeake Bay retriever


Chesapeake Bay retriever (Chesapeake Bay retrívr) Povaha plemene Jako všichni retrívři i chesapeake bay retrívr miluje svou rodinu, miluje děti a i k cizím lidem se chová pomě..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Bandog


Bandog Povaha plemene V dnešní době známe plemeno bandog, jaké v 50. až 60. letech minulého století vykřížil veterinář Swinford v USA. Jeho záměrem bylo vyšlechtit psa silného..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Anglický foxhound


Anglický foxhound (anglický foxhaund, English Foxhound) Povaha plemene Foxhound je energický, silný pes, který pro svůj život potřebuje především dostatek pohybu. Nehodí se pr..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Co chcete vědět o Americk?

Chcete vědět více o Americk? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Americk a podobných témat.

Více toho o Americk nemáme

Pro další informace o Americk zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Americk.