Zmáčkněte ESC pro zavření

Vel

Tipy na vše o Vel přímo od chovatelů pro chovatele.

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Co chcete vědět o Vel?

Chcete vědět více o Vel? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Vel a podobných témat.

Jak je na tom váš pes s konzumací soli?


Nov 16, 2016 ... Přídavky soli slouží jako fígl pro výrobce náhražkových krmiv. Na to myslete, když vybíráte svému psovi granule. Snažit se navyknout psa na méně ...

Více toho o vel nemáme

Pro další informace o vel zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vel.