Zmáčkněte ESC pro zavření

Anglický buldok

Tipy na vše o Anglický buldok přímo od chovatelů pro chovatele.

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Boxer německý


Boxer německý (Deutscher Boxer) Povaha plemene Jako jediné služební plemeno bývá bezvýhradně doporučován do rodin s dětmi. Těm dokáže být tím nejlepším společníkem. V případě ..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Bulmastif - Bullmastif


Bulmastif - Bullmastif Povaha plemene Bulmastif je vzhledem ke své mohutné tělesné stavbě neobvykle energický, razantní a sportovní pes, s obrovskou odvahou a vůlí bránit svéh..

Co chcete vědět o Anglický Buldok?

Chcete vědět více o Anglický Buldok? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Anglický Buldok a podobných témat.

Psí hvězdy českého Instagramu


Jul 15, 2019 ... Hnědobílý anglický buldok nabírá na popularitě rychlostí blesku. Ještě před rokem měl na Instagramu kolem tisícovky sledujících, ...

Pes na míru


Mar 15, 2013 ... Patří mezi ně Anglický buldok, Francouzský buldoček a další plemena, která mají značně zkrácenou horní čelist a tím pádem zhoršenou ...

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Pokud si chcete přečíst její příběhy, zavítejte na facebookovou stránku Frbul – francouzský buldoček/french bulldog team.

Jak zabavit psa v karanténě


Apr 2, 2020 ... Skvělá zábava může být i hra na schovávanou. Ovšem většinou funguje jen varianta, kdy se schovává dítě (či dospělý) a pes hledá. Pokud ale pesan ...

Psi v Praze jenom na vodítku


Oct 5, 2015 ... Od listopadu psi v Praze jenom na vodítku. Asi jste tuhle informaci taky zaznamenali. Co na ni říkáte? Ač jsem pejskař tělem i duší, ...

Jak vybrat ty správné pamlsky pro psa


Jul 3, 2019 ... Pamlsky jsou vedle pochvaly, pohlazení nebo oblíbené hry dobrou odměnou a účinnou motivací pro psy. Musíme ale dobře vybírat a nedávat mu je ...

Cestujeme se psem do zahraničí


Jun 15, 2016 ... Pokud berete svého psa na dovolenou k moři letecky, vybírejte pro něj takové transportní přepravky, které jsou oficiálně schválené pro leteckou ...

Více toho o Anglický buldok nemáme

Pro další informace o Anglický buldok zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Anglický buldok.