Zmáčkněte ESC pro zavření

Kanadský retrívr

Tipy na vše o Kanadský retrívr přímo od chovatelů pro chovatele.

Kanadský retrívr


Kanadský retrívr (Kanadský, retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever) Povaha plemene Původním posláním tohoto plemene bylo vyhánění kachen a jejich aportování z vody. Nov..

Co chcete vědět o Kanadský Retrívr?

Chcete vědět více o Kanadský Retrívr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kanadský Retrívr a podobných témat.

Moomba a jeho cesta za novým životem


Jul 25, 2018 ... Moomba však byl vyděšený a tak byli povoláni lidé z Hope for Paws. Moomba, jak křížence retrívra pojmenovali, nevěřil lidem, nechápal, že mu ...

Jak poznat cukrovku u psa?


Cukrovka je nejčastější onemocnění psích seniorů. Nejvíce ohrožení jsou psi malých a středních plemen, obézní psi, kterým chybí procházky, ...

18 zabijáckých psů


Jun 12, 2018 ... Občas cedule prostě lžou. Třeba ta s nápisem SLEVY nebo DEJ PŘEDNOST V JÍZDĚ. A občas lžou i jiný cedule... POZOR NA PSA!

Kouzla tužkou


Apr 5, 2019 ... Kdo by nechtěl mít na zdi portrét? Navíc když se jedná o portrét zvířecího člena rodiny :) K neuvěření, že tyto portréty vykouzlila tužka .

Více toho o Kanadský retrívr nemáme

Pro další informace o Kanadský retrívr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Kanadský retrívr.