Zmáčkněte ESC pro zavření

Boloňský psík

Tipy na vše o Boloňský psík přímo od chovatelů pro chovatele.

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Co chcete vědět o Boloňský Psík?

Chcete vědět více o Boloňský Psík? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Boloňský Psík a podobných témat.

Pes zavřený v rozpáleném autě


Jun 24, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Čokoláda otráví vánoční pohodu


Dec 19, 2014 ... Čivavy, jorkšíry, bišonky a jiné malé psíky proto hlídejte obzvlášť pečlivě. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík.

Jak naučit psa nosit náhubek


Nov 14, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Cestovní pojištění pro psa


Aug 8, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Proč kočky vrtí ocasem


Jun 11, 2018 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Turecko - kočičí země


May 30, 2018 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Bodnutí hmyzu a první pomoc


Sep 7, 2015 ... Naštěstí to nebyl tento případ a psík byl bez jakékoli reakce, ačkoli spadal ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Co říkají psi na rýži


Jan 3, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Více toho o Boloňský psík nemáme

Pro další informace o Boloňský psík zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Boloňský psík.