Zmáčkněte ESC pro zavření

Anglický mastif

Tipy na vše o Anglický mastif přímo od chovatelů pro chovatele.

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Bulmastif - Bullmastif


Bulmastif - Bullmastif Povaha plemene Bulmastif je vzhledem ke své mohutné tělesné stavbě neobvykle energický, razantní a sportovní pes, s obrovskou odvahou a vůlí bránit svéh..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Zřejmě nejdražším psem je tibetský mastif, který byl v Číně prodán v ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér.

Co chcete vědět o Anglický Mastif?

Chcete vědět více o Anglický Mastif? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Anglický Mastif a podobných témat.

Více toho o Anglický mastif nemáme

Pro další informace o Anglický mastif zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Anglický mastif.