Zmáčkněte ESC pro zavření

Italský chrtík

Tipy na vše o Italský chrtík přímo od chovatelů pro chovatele.

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Kdo si tohle vymyslel?


Dec 3, 2021 ... V případě chrtů např. vipeta nebo italského chrtíka ale má úzkou souvislost s jejich ... Italský chrtík, dlouhosrstý vipet- foto Jan Tichý.

Co chcete vědět o Italský Chrtík?

Chcete vědět více o Italský Chrtík? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Italský Chrtík a podobných témat.

Existují i psi do města. Kteří to jsou?


Jun 26, 2018 ... Jedná se o krásného menšího pejska, který však bude všude kolem sebe vířit chlupy. S tím se však dá žít. Italský chrtík. O italských chrtících ...

10 psích plemen citlivých na chlad


Dec 28, 2016 ... Italský chrtík. Tento pradávný společník už je tu s námi od dob, kdy býval společníkem egyptských faraonů. Jeho hladká přiléhající srst ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Jaký pes se hodí pro sportovce?


Vypadá jako porcelánová soška, kterou jsem vídala u babičky na kredenci. Půvabný pes, který patří mezi ta nejušlechtilejší plemena.

Více toho o Italský chrtík nemáme

Pro další informace o Italský chrtík zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Italský chrtík.