Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý ohař drátosrstý

Tipy na vše o Německý ohař drátosrstý přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Co chcete vědět o Německý Ohař Drátosrstý?

Chcete vědět více o Německý Ohař Drátosrstý? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý Ohař Drátosrstý a podobných témat.

Pointer - plnokrevník mezi psy


Oct 21, 2016 ... A v tomto období bylo také používáno plemeno pointer k zušlechťování jiných plemen ohařů. Pozitiva plemene. Pointer patří k těm nejelegantnějším ...

Více toho o Německý ohař drátosrstý nemáme

Pro další informace o Německý ohař drátosrstý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý ohař drátosrstý.