Zmáčkněte ESC pro zavření

Bobtail Staroanglický ovčák

Tipy na vše o Bobtail Staroanglický ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Bobtail - Staroanglický ovčák


Bobtail - Staroanglický ovčák Povaha plemene Jako původně pastevecký pes je bobtail dobře ovladatelným psem s vrozeným smyslem pro povinnost. Dnes je chován téměř výhradně jak..

Co chcete vědět o Bobtail Staroanglický Ovčák?

Chcete vědět více o Bobtail Staroanglický Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bobtail Staroanglický Ovčák a podobných témat.

Klubová s KV a CAC - Bobtail


dovolujeme si vás pozvat již na XVIII. Klubovou a Speciální výstavu staroanglických ovčáků - bobtailů. Klubová výstava se uskuteční v sobotu 23. srpna 2014, ...

Psí kvíz


Dec 27, 2011 ... c) labutěnka. 4)staroanglický ovčák je. a) vydrař. b) briard. c) bobtail. 5.nejmenší pes na světě je. a) čivava. b) pražský krysařík.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Helena Vondráčková, která má slabost pro německé ovčáky a má, ... Paul měl fenku plemene bobtail jménem Martha a byla mu oddanou parťačkou a ...

Jaká jsou nejchytřejší plemena psů?


Jan 31, 2016 ... Ke šlechtění byl použit pes dingo, červený bobtail a kolie. ... Německý ovčák je nejrozšířenější služební plemeno. Je odvážný a sebevědomí.

Více toho o Bobtail Staroanglický ovčák nemáme

Pro další informace o Bobtail Staroanglický ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Bobtail Staroanglický ovčák.