Zmáčkněte ESC pro zavření

Italský ohař

Tipy na vše o Italský ohař přímo od chovatelů pro chovatele.

Italský ohař


Italský ohař (Bracco Italiano, Italian Pointing Dog) Povaha plemene Italský ohař je inteligentní a energický lovecký pes, který sice pracuje pomalu, ale zato neúnavně. Je vhod..

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Co chcete vědět o Italský Ohař?

Chcete vědět více o Italský Ohař? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Italský Ohař a podobných témat.

Pointer - plnokrevník mezi psy


Oct 21, 2016 ... Již v 17. století byl odlišný od ohařů té doby. ... pointerů nalezneme nejen španělské ohaře, ale také foxhoundy s italskými ohaři a možná i ...

Vánoční zvířecí adopce: Pro a proti


Dec 21, 2018 ... Příklad z italského města Catania jistě zahřeje u srdce každého pejskaře. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Maďarský ohař.

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Italský ohař nemáme

Pro další informace o Italský ohař zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Italský ohař.