Zmáčkněte ESC pro zavření

Gordonsetr

Tipy na vše o Gordonsetr přímo od chovatelů pro chovatele.

Gordonsetr


Gordonsetr (gordon setr, Gordon Setter) Povaha plemene Tento setr je kamarádský, mírný, citlivý, živý a oddaný své rodině. K domácím zvířatům a jiným psům je přátelský. Děti m..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... ... drsnosrstý foxtreriér, erdelteriér, field španěl, gordonsetr, hrubosrstý jezevčík, irský teriér, kern teriér, Jack Russell teriér, ...

Co chcete vědět o Gordonsetr?

Chcete vědět více o Gordonsetr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Gordonsetr a podobných témat.

Psí kvíz


Dec 27, 2011 ... c) gordon setr. 8.jaký z těchto retrívrů neexistuje. a) labradorský retrívr. b) zlatý retrívr. c) choko retrívr. 9.jak je velký rotvajler?

Jaké existují druhy krmiva pro psy?


Feb 8, 2015 ... Pro majitele psů na trhu existuje nespočet druhů krmiv. Z jejich široké nabídky je často velmi těžké vybrat ten správný druh pro vašeho ...

Více toho o Gordonsetr nemáme

Pro další informace o Gordonsetr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Gordonsetr.