Zmáčkněte ESC pro zavření

Irský setr

Tipy na vše o Irský setr přímo od chovatelů pro chovatele.

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Jaký pes se hodí k dětem?


Irský setr, aktivní závislák. Tento zrzavý krasavec patří mezi lovecká plemena. Proto je jasné, že bude vyžadovat spoustu pohybu. Jeho nadšení lze využít při ...

Co chcete vědět o Irský Setr?

Chcete vědět více o Irský Setr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Irský Setr a podobných témat.

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... Po 3 měsících se odrůstající srst stává tenčí a světlejší na rozdíl od krásné zdravé černě zbarvené srsti. Anglický setr ...

Jak zajistit vodu pro psa v zimě?


Pes musí mít po celý den přístup k čerstvé pitné vodě. Zejména u psů, kteří jsou krmeni granulemi, je naprosto nezbytné, aby nebyli delší dobu bez pití.

Více toho o Irský setr nemáme

Pro další informace o Irský setr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Irský setr.