Zmáčkněte ESC pro zavření

Knírač malý

Tipy na vše o Knírač malý přímo od chovatelů pro chovatele.

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Dánská doga


Dánská doga (Broholmer) Povaha plemene Přes svoji obrovskou sílu má neskutečně mírumilovnou a klidnou povahu. Je velice učenlivá a hravá, ale často také tvrdohlavá. Tohoto mim..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Co chcete vědět o Knírač Malý?

Chcete vědět více o Knírač Malý? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Knírač Malý a podobných témat.

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... ... fena obvykle hárá dvakrát ročně, přibližně každých šest měsíců. U feneček menšího vzrůstu se hárání může objevit i třikrát ročně.

Více toho o Knírač malý nemáme

Pro další informace o Knírač malý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Knírač malý.