Zmáčkněte ESC pro zavření

Výmarský ohař krátkosrstý

Tipy na vše o Výmarský ohař krátkosrstý přímo od chovatelů pro chovatele.

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Výmarský ohař - ocelový lovec


Dec 20, 2020 ... Patří mezi lovecká plemena, přestože je v dnešní době více viděn v městských parcích než jako doprovod myslivců. Vidět ho můžete v krátkosrsté i ...

Co chcete vědět o Výmarský Ohař Krátkosrstý?

Chcete vědět více o Výmarský Ohař Krátkosrstý? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Výmarský Ohař Krátkosrstý a podobných témat.

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Řeč je o americké krátkosrsté kočce, kterou je možné považovat za obdobu té evropské, jen na americkém kontinentě.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Řeč je o americké krátkosrsté kočce, kterou je možné považovat za obdobu té evropské, jen na americkém kontinentě.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Přivolání je bezpochyby jeden z nejdůležitějších povelů, který by pes měl spolehlivě ovládat za každé situace. Nejčastěji psa přivoláváme na ...

Velká plemena v růstu


Sep 29, 2014 ... Bude z něj ohromný pes, tak musí hodně jíst a hodně běhat.“ To si řekne nejeden čerstvý majitel velkého plemene. Opak je ale pravdou.

Myjete misky na krmení a vodu pro psy?


Nejnebezpečnější pro psy jsou Salmonela a Escherichia coli, které se snadno objeví ve špinavé misce na krmení. V misce na vodu se zase může objevit bakterie ...

Co dělat když psovi nastydne ocas?


Tráví Váš pes hodně času venku, ikdyž je zima a hlavně vlhko? Pak se mějte na pozoru. Syndrom mrtvého ocasu může být pro psa stejně bolestivý jako zlomenina ...

Více toho o Výmarský ohař krátkosrstý nemáme

Pro další informace o Výmarský ohař krátkosrstý zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Výmarský ohař krátkosrstý.