Zmáčkněte ESC pro zavření

Dobry konec

Tipy na vše o Dobry konec přímo od chovatelů pro chovatele.

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Pyrenejský ovčák


Povaha plemene Pyrenejský ovčák je vhodný do rodiny, dobře vychází s dětmi. Tito psi jsou k nim milí, ale nikoliv dotěrní. S ostatními zvířaty v domácnosti nemají problémy. Ne..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Hannoverský barvář


Hannoverský barvář (Hannover´scher Schweisshund) Povaha plemene Hannoverský barvář je velmi přátelský pes, je klidný, mírný a vyrovnaný. Při lovu se však stává posedlým, houže..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Český fousek


Český fousek Povaha plemene Český fousek je oblíbený především u myslivců. Je to velice klidný a poslušný pes. Je také inteligentní, aktivní a houževnatý. Miluje pohyb. Svému ..

Clumber španěl


Clumber španěl Povaha plemene Povaze clumber španěla je těžké něco vytknout - tito pejsci jsou velice dobrosrdeční, na svět hledí převážně optimisticky, jsou klidní, vyrovnaní..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Bretaňský ohař


Bretaňský ohař Povaha plemene Inteligentní psi této rasy vynikají nad jiné svou mimořádnou přítulností a pozorností vůči svému pánu. Jejich citlivá duše reaguje jako barometr ..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Akita Inu


Akita Inu (Akita-inu, akita-ken) Povaha plemene Akita inu je mimořádně věrný pes. Jsou zdokumentovány případy, kdy i deset let po smrti svého pána Akita chodil čekat na nádraž..

Co chcete vědět o Dobry Konec?

Chcete vědět více o Dobry Konec? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Dobry Konec a podobných témat.

Seminář dogfitness


Konec: 17.00. Posluchač cena: 350 Kč ... Bohužel i v případě posilování na balančních pomůckách se dá říci, že je to dobrý sluha, ale špatný pán.

Skoková technika+nácvik zón V.


Konec: 18.10 ... Dobrý pohyb po parkuru a skoky jsou prevencí proti shazování, šetří čas a hlavně, jsou maximálně šetrné k pohybovému aparátu - pes, ...

Malý velký pes - Francouzský buldoček


Feb 22, 2014 ... Přesně v 13:00 komisař z agentury Dobrý den „odpískal“ konec zápisu, provedl jeho kontrolu a odsouhlasil, že se konečné číslo zastavilo na ...

Brit Premium Cat v akci!


Apr 28, 2014 ... Tak jako tak budete mít z téhle milé pozornosti dobrý pocit. ... Konec září bude ve znamení mezinárodního boje proti vzteklině.

Tonutí psa


Jun 26, 2023 ... Jen pozor- konec vesty by měl končit před kořenem ocasu- pes ho ve ... měl by být dobrý plavec a rozhodně se nepoustět na hlubokou vodu s ...

Středověcí lovci


Jul 10, 2015 ... Dobrý chrt vynikal svou rychlostí, byl veselý, poslušný a přívětivý k lidem, ... čtvrté bylo troubení k ústupu a páté označovalo konec lovu.

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Má to ovšem dozajista dobrý vliv i na nás. Díky psí přítomnosti se doma ... Konec září bude ve znamení mezinárodního boje proti vzteklině.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Pro dobrý zdravotní stav jim plně postačuje vhodná a vyvážená strava a čistota klece, v níž žijí. Mají ovšem jednu genetickou vadu ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... V kohoutku měřil 7,11 cm a od čenichu po konec ocasu byl dlouhý jen 9,5 cm. Dnes se o titul nejmenšího psa dělí dlouhosrstá čivava Booboo z ...

Specifické podmínky chovnosti NO


Jan 28, 2010 ... výstavní ocenění nejméně „dobrý“ dosažené ve třídě dospívajících, pracovní aod 1.1.2009 i ve třídě mladých.Pro účely chovnosti se neuznávají ...

Kočičí zabiják FIP


May 26, 2016 ... Dnes se podíváme na infekční peritonitidu koček - FIP, naprosto výjimečné virové onemocnění, které má vždy fatální konec.

Více toho o dobry konec nemáme

Pro další informace o dobry konec zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o dobry konec.