Zmáčkněte ESC pro zavření

Poprve doma

Tipy na vše o Poprve doma přímo od chovatelů pro chovatele.

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Dalmatin


Dalmatin (dalmatinec) Povaha plemene Díky své přátelské povaze je tento pes vhodný do rodiny s dětmi. Je velice inteligentní a rád se učí novým věcem. Lze jej vycvičit k jakým..

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Pes a mimino


Feb 2, 2014 ... Miminko poprvé doma. OVĚŘENO PRAXÍ Rada 1: plínka z porodnice. Pošlete domů po partnerovi „navoněnou“ plínu, aby se pes mohl předem seznámit ...

Co chcete vědět o Poprve Doma?

Chcete vědět více o Poprve Doma? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Poprve Doma a podobných témat.

Z útulku domů


Jan 26, 2014 ... Kočka poprvé doma. Kotě se seznamuje se psem Určitě jste jí už předem nakoupili hračky, krmení, misky na krmení a vodu, kartáč na česání ...

Výcvik štěněte 1.


Mar 12, 2014 ... Dobrou zprávou je, že se pejsek, jedete-li delší trasu, kňučením unaví, a pokud si ho nebudete všímat, většinou usne. Poprvé doma. Po příchodu ...

Jak naučit psa zvládat samotu?


Sep 24, 2018 ... Kvůli ✓ pracovním povinnostem jsme každý den nuceni nechávat naše pejsky doma samotné. Pokud je pejsek na samotu zvyklý, není v tom žádný ...

Ani kapka vedle?


May 19, 2014 ... Když po mně chtěl veterinář vzorek Kulajdiny moči poprvé, ... pod ni třeba starou naběračku nebo pánvičku a doma moč přelijte do skleničky.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Zmínku o tom, že nějaké takové hlídky existují, jsem poprvé zaslechla letos na dovolené při přechodu Šumavy. A musela jsem si samozřejmě ...

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... No a naše psí parťáky přece nenecháme pařit se doma. ... Ať už ale jdeme k vodě poprvé, nebo posté, pro bezpečnost a pohodu všech ...

Kočky a zabezpečení oken


Aug 3, 2016 ... Zabezpečení oken a balkonů je jedna z prvních věcí, kterou doma musíte ... Poprvé se třeba ocitne na ulici, mezi všemi těmi pachy a vzruchy.

Více toho o poprve doma nemáme

Pro další informace o poprve doma zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o poprve doma.