Zmáčkněte ESC pro zavření

Nase mala

Tipy na vše o Nase mala přímo od chovatelů pro chovatele.

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Péče o malá psí plemena v zimě


Nov 10, 2017 ... Zima je obdobím, které si žádá zvýšenou péči o naše domácí mazlíčky. Deštivé a chladné počasí, přechody z tepla do zimy…

Co chcete vědět o Nase Mala?

Chcete vědět více o Nase Mala? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nase Mala a podobných témat.

Bingo - dárce krve


Feb 1, 2023 ... Já ji od prvního okamžiku moc miloval, ale ona mi od mala neudělá skoro ... Ale díky tomu, jak naše Amálka vyvádí při návštěvách veteriny, ...

Psí sporty vhodná pro malá psí plemena


Nov 24, 2017 ... Zkuste některý ze sportů pro malá psí plemena. Není nic horšího než znuděný pes, ... Mezi milovníky jezevčíků se řadí také naše ambasadorka.

Pes a dítě


Mar 6, 2014 ... Jen fenka yorka, když malá pláče, si lehne na záda, mává ocasem a dělá ... Hanka: Naše roční stafbulka má tendenci žárlit na jiné psy, ...

Šediváčkův long


Feb 2, 2018 ... Možná si říkáte, že naše země je malá, ne tak bohatá na přírodu nebo hory jako u našich sousedů. Přesto se u nás ale před nedávnem konal už ...

Český vlk v ohrožení


Feb 21, 2018 ... Ekologové odhadují, že v Česku dnes žije okolo pěti až šesti vlčích smeček. Na naše území se vlci začali vracet zhruba před třiceti roky.

Valentýn pro naše mazlíčky


Feb 14, 2020 ... Při tomto svátku zamilovaných se oslavuje naše náklonnost k těm nejbližším. ... Malá psí plemena se v lecčems liší od těch velkých.

Čistit zuby psovi můžete i hrou


Sep 28, 2017 ... Čistit psovi zuby, pokud na to od mala není zvyklý, ... Naše malé štěně mě přivedlo na dnešní téma článku, který je takovým krátkým ...

Valentýn pro naše mazlíčky


Feb 14, 2020 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. Bez vodítka se ale obzvláště ve... Zdraví a strava.

Valentýn pro naše mazlíčky


Feb 14, 2020 ... Při tomto svátku zamilovaných se oslavuje naše náklonnost k těm ... Přes hory a pouště Čínou - přesně tudy se vydala malá fenka Gobi, ...

Více toho o nase mala nemáme

Pro další informace o nase mala zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nase mala.