Zmáčkněte ESC pro zavření

Ham ham

Tipy na vše o Ham ham přímo od chovatelů pro chovatele.

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Český teriér


Český teriér Povaha plemene Český teriér je veselý pes s milou povahou. Je velmi oddaný svému páníčkovi, ke svému okolí se však může chovat rezervovaně a není příliš vstřícný ..

Bully kutta


Bully kutta (Bully cutha, Bohli kutta, Pakistani bully kutta, Pakistani mastiff, Pakistani fighting dog, Pakistani bully dog, South asian mastiff) Bully kutta - povaha plemene..

Artésko-normandský baset


Artésko-normandský baset (baset, Basset artésien normand, Artesian-Norman Basset) Povaha plemene Artésko-normandský baset je skvělý lovecký pes, který může být použit pro různ..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Co chcete vědět o Ham Ham?

Chcete vědět více o Ham Ham? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ham Ham a podobných témat.

Jak vybrat ty správné pamlsky pro psa


Jul 8, 2019 ... Je třeba volit správné pamlsky podle příležitosti, kdy je chceme použít, i podle samotného psa. Třeba měkké pochoutky se hodí pro štěňata, psí ...

Více toho o ham ham nemáme

Pro další informace o ham ham zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ham ham.