Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsme ji dostali

Tipy na vše o Jak jsme ji dostali přímo od chovatelů pro chovatele.

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Kavkazský ovčák


Kavkazský ovčák (kavkazský pastevecký pes, kavkazský pastevec) Povaha plemene Kavkazský pastevecký pes je sebevědomý. Nesnese nespravedlnost. Je nezávislý a spoléhá jen sám na..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Chorvatský ovčák


Chorvatský ovčák Povaha plemene Protože plemeno bylo původně pracovní a pastýřské, jedná se v případě chorvatského ovčáka o velice pracovitého psa, naprosto vynikajícího stráž..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Co chcete vědět o Jak Jsme Ji Dostali?

Chcete vědět více o Jak Jsme Ji Dostali? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsme Ji Dostali a podobných témat.

Těžký život hračky


May 7, 2014 ... Jednou jsem jí pořídila hračku, která nešla rozkousat, tak ji po týdnu marného žvýkání hodila do ohně. Navíc když to jde, hází hračky pod skříně ...

Jak jsme s kočkou testovaly granule Brit


Oct 13, 2017 ... Mojí kočce už je sedm let a riziko, že začnou odcházet ledviny, už je vysoké. Proto vybírám co nejkvalitnější granule, které nejenže ...

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Jde o téma ožehavé a jistě ho neřešíme naposledy, protože má jak zaryté ... Sotva článek vyšel, dostali jsme e-mail od Evy Chaberové, ...

Red Justice a Remhus


Aug 10, 2015 ... Remhus, jak jsme pejska pojmenovali, se ukázal jako naprosté zlatíčko, ... Jmenovala se Gerda a podle odhadů veterináře byl rok a půl.

Na Vánoce by neměl být nikdo sám…


Nov 27, 2017 ... V červnu letošního roku se do Záchytných kotců MP Blatná dostali dva psi. ... Jack Russell teriéra s příznačným jménem Jack jsme přijali na ...

Pozor na zmije!


Jul 31, 2014 ... Doma jsem Arty dala do vany, osprchovala ji studenou vodou, hlavně nohu, a nalili jsme do ní rozpuštěné kalcium – po tom všem se během chvilky ...

Se psem pod stan: pro a proti


Sep 10, 2018 ... Uvidíte, jak pes na provizorní víkendový přístřešek reaguje, jestli si sám do ... Podcenili jsme totiž její ovčáckou povahu, kdy vadilo, ...

Kamáradka a její nešťastný osud


May 19, 2013 ... Ještě nedávno jsem měl kamarádku Mijinku. ... Panička ji musela držet misku s pitím u pusinky a přidržovat hlavičku, aby se vůbec napila.

Socializační procházky s dobrmany


Mar 27, 2015 ... Začali jsme se scházet a postupně jsme se dostali i k diskusi o tom, jak nejúčinněji pomáhat dalším dobrmanům, kterých se lidé zbavují. V naší ...

Se psem pod stan: pro a proti


Sep 10, 2018 ... Uvidíte, jak pes na provizorní víkendový přístřešek reaguje, jestli si sám do ... Podcenili jsme totiž její ovčáckou povahu, kdy vadilo, ...

Vyhrávejte boj s chlupy


Nov 18, 2014 ...jsem měla možnost navštívit mnoho domácností a nešlo si nevšimnout, ... O tom, jak cítí bolest psi a jak ji (ne)projevují, už jsem psala.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Venku mám strach ji pustit z vodítka, protože hned utíká jak smyslů zbavená a ... ale poslechne asi jen když chce nebo když jsme doma samy.

Nejsou to psi, ale bytosti


Jun 17, 2015 ... Byl zubožený a podvyživený, ale dostali jsme ho z toho a prožila jsem s ním ... Jak jste přišla na to, Že irský vlkodav je váš vysněný pes?

Geocaching se psem


May 12, 2016 ... Můžete ji tedy zalogovat u každé najité keše a sledovat tak cestu vašeho psa za kešemi. ... Jak jsme učili první povely.

Geocaching se psem


May 12, 2016 ... Můžete ji tedy zalogovat u každé najité keše a sledovat tak cestu vašeho ... Je jasné, že letošní Velikonoce nebudou probíhat tak, jak jsme ...

Jaké náhubky používat?


Sep 20, 2014 ... Nacpat pejskovi tlamu do malého náhubku je opravdu krutost hrubého kalibru. Pejsek nemůže otevřít tlamu. Když jsme tuto výzvu dali (během ...

Více toho o jak jsme ji dostali nemáme

Pro další informace o jak jsme ji dostali zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsme ji dostali.