Zmáčkněte ESC pro zavření

Muj den d

Tipy na vše o Muj den d přímo od chovatelů pro chovatele.

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Grifonek bruselský


Grifonek bruselský (Griffon Bruxellois, Brussels Griffon) Povaha plemene Bruselský grifonek je velmi živý, ostražitý a pozorný pes. Miluje svého pána, je rád středem jeho pozo..

Grifonek belgický


Grifonek belgický (Grifon belge) Povaha plemene Zvědavý, rozpustilý, veselý, temperamentní, bdělý, hravý a velmi společenský pes. Belgický grifonek je nekomplikovaný, klidný a..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Když nastane den D a váš dlouho očekávaný potomek přijde na svět, ... I když musím přiznat, že do nedávna i můj chlupáč disponoval jen ...

Psí výročí..


Mar 24, 2014 ... Pak přišel den D. Skoro jsem ho nepoznala, jak vyrost a jak kousal.! Už jsem zapomněla, jak bolí první psí jehličky.

Co chcete vědět o Muj Den D?

Chcete vědět více o Muj Den D? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Muj Den D a podobných témat.

Zábavně výcvikové dny


Pro psy nenahraditelný zážitek a pro páníčky legrace :-D ... Zálohu ve výši 400,- posílejte na můj účet nebo osobně na lekcích do 27. 8!!!

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... Navíc se den před světovou výstavou Pacco zúčastnil klubové ... A co samotný den D? Jak probíhal? ... Hodí se můj pesan pro tento sport?

Druhý pes


Mar 23, 2014 ... Když už se blížil den D, kdy jsme si měli pro pejska jet, začaly doma přípravy na jeho příchod. Nakoupily se nové misky, obojek, vodítko, ...

Rozmazlování aneb jak říct NE


Nov 24, 2014 ... Ahoj nebo dobrý den, Už jste mohli vidět můj 1. článek : Porozumění . ... To je chyba, ale dělá jí hodně lidí, přiznám se,že někdy i já :D ...

Nemoci srdce s MVDr. Peterem Sheerem


Jan 15, 2015 ... Upřímně doufám, že ho můj/váš pes potřebovat nebude. MVDr. Peter Scheer, Ph.D. Specializace: kardiologie (EKG, EKG MVDr. Peter Scheer, Ph.D.

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Léto a především letní vycházky já i můj chlupáč milujeme. ... A tak jsme za pár dní s přítelem vyrazili a ještě ten samý den neplánovaně ...

Dysplazie kyčelního kloubu


May 16, 2014 ... Můj pes má oba klouby umělé… ... Až jednou přijde den, kdy se Atík nebude moct zvednout nebo bude mít velké bolesti, půjde do nebíčka, ...

Jak vyhodnotit stav psa v akutním stavu


Jul 2, 2021 ... D – Disability – POSTIŽENÍ. Celkový stav – stav vědomí – pokud pes normálně reaguje na podněty, je při vědomí. Pokud nereaguje na žádné podněty, ...

Jak trénuju štěňata dog


Nov 25, 2014 ... Každý den také přidávám 2-4 kapsle rybího tuku, podle stáří štěněte. Kromě důležitých omega-6 obsahuje i přirozenou formu D vitamínu a ten ...

Více toho o muj den d nemáme

Pro další informace o muj den d zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o muj den d.