Zmáčkněte ESC pro zavření

Sam

Tipy na vše o Sam přímo od chovatelů pro chovatele.

Samojed


(samojedský špic, samojedskaja sobaka) Povaha plemene Samojed je velice přátelský, přítulný a inteligentní pes. Má rád děti a je nekonfliktní povahy. Některé prameny uvádějí, ..

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Co chcete vědět o Sam?

Chcete vědět více o Sam? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sam a podobných témat.

Jak naučit psa zvládat samotu?


Sep 24, 2018 ... Při odchodu dejte psovi jasný povel, aby pochopil, že odcházíte. Být sám a nebát se je pro většinu psů velice obtížný úkol. Pokud při výchově ...

Sám doma - Kdo si hraje, nezlobí


Aug 20, 2015 ... Vy neznáte kong? Aby pejsek sám doma nezlobil kong - hračka plněná pamlsky Další, pro psy tuze oblíbenou hračkou, je kong. Je vyráběn z velmi ...

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... Jak naučit psa být doma sám. Pes je od přírody zvíře smečkové. Domestikací se z něj stal tvor společenský, neustále obklopený člověkem.

můj pes a já - Život psa


Pes štěká, když je sám doma? V minulém článku jsme se dozvěděli, jak předejít tomuto nepříjemnému zlozvyku u štěňat, dnes se budeme věnovat mnohem ...

Výcvikové video (6) - Sedni


Oct 11, 2013 ... Sam Bak PRCEK MÍŠA - doživotní dočasná péče BOHOUŠEK Bessinka Jaxik RONY Šíša Bejlie Loky Sisa Bery Aira Bozenka ❤ Nobbinka hledá domov ...

Více toho o sam nemáme

Pro další informace o sam zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sam.