Zmáčkněte ESC pro zavření

Kdyz jsem byla mala

Tipy na vše o Kdyz jsem byla mala přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Francouzský buldoček


Francouzský buldoček (Bouledoque francais) Povaha plemene Francouzský buldoček je extrovertní, veselý a inteligentní pes. Dokáže být i tvrdohlavý a umí si jít za svým, když si..

Dánsko-švédský farmářský pes


Dánsko-švédský farmářský pes Povaha plemene Dánsko-švédský farmářský pes je plemeno živé, pozorné a bystré. Celkový vzhled tohoto psa je malý, kompaktní a lehce obdélníkového ..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Coton de Tuléar


Coton de Tuléar Povaha plemene Coton de Tuléar je zářným příkladem společenského plemene - tito pejsci jsou přítulní, hraví, přátelští a poslušní, i když výjimečně mohou být s..

Bruselský a belgický grifonek


Bruselský a belgický grifonek (bruselský grifonek, belgický grifonek, brabantík) Povaha plemene Typickým znakem povahy bruselského grifonka, belgického grifonka a brabantíka j..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Co chcete vědět o Kdyz Jsem Byla Mala?

Chcete vědět více o Kdyz Jsem Byla Mala? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kdyz Jsem Byla Mala a podobných témat.

I králíci mají svůj svátek


Sep 22, 2018 ... Já měla králíka jednoho, když jsem byla malá. Byl to takový divoký samorost, který nerespektoval nikoho kromě mého taťky.

Když dostane pes žihadlo


Aug 12, 2019 ... Ten můj klikař, i když dostal žihadlo zvenku do tlamy, ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené ...

Umíte správně vytáhnout klíště?


Aug 2, 2017 ... Když jsem byla malá, klíště se zpravidla před vytažením mazalo krémem nebo olejem. Dnes už ale víme, jak kontraproduktivní to bylo.

Se psem do kina


Jun 20, 2014 ... Už jsem tu jednou naťukla, že beru Kulajdu s sebou do kina. ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené ...

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Sama jsem měla psa a nyní mám dvě kočky a nedovedu si představit, ... Jája Chodurová: Používali jsme ji, když byla Eli malá – aby si v bytě ...

Jak jsem byla na odchytu koček


Jun 13, 2016 ... Poprvé jsem na odchytové akci byla, když do depozita zavolala starší paní s prosbou, abychom přijeli odchytit kočky do areálu jedné ...

Psí sporty vhodná pro malá psí plemena


Nov 24, 2017 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou ...

Péče o tlapky v zimě


Jan 19, 2015 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Torze žaludku


Sep 14, 2015 ... Byla jsem také rodiči poučena, že po jídle má mít pes alespoň hodinu i ... Když jsem se ponořila do problematiky hlouběji, narazila jsem na ...

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Když se v kočkách probouzí jaro


Apr 18, 2019 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Poznáte, když kočku něco bolí?


Mar 10, 2017 ... O tom, jak cítí bolest psi a jak ji (ne)projevují, už jsem psala. ... René Descartes zastával názor, že zvířata byla na zemi stvořena pro ...

Skinny morče aneb morče bez chlupů


May 31, 2016 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Jak ubytovat králíka


May 26, 2017 ... Když jsem byla malá, nechávala jsem vždycky ježkům u nás na dvorku nakrájené jablko. Až mnohem později jsem zjistila, že ježci jsou hmyzožravci ...

Více toho o kdyz jsem byla mala nemáme

Pro další informace o kdyz jsem byla mala zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kdyz jsem byla mala.