Zmáčkněte ESC pro zavření

Klub

Tipy na vše o Klub přímo od chovatelů pro chovatele.

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Malý münsterlandský ohař


Malý münsterlandský ohař Povaha plemene Malý münsterlandský ohař je inteligentní, poslušný a mírumilovný pes. Má pozitivní vztah k životu a nekomplikovanou a veselou povahu. J..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanadský retrívr


Kanadský retrívr (Kanadský, retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever) Povaha plemene Původním posláním tohoto plemene bylo vyhánění kachen a jejich aportování z vody. Nov..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Jarní TREIBBALLOVÉ hrátky


TREIBBALL klub - http://treibball-klub.cz/. Cena - psovod se psem 150,- Kč, další pes 50,- Kč (nečlenové TRB Klubu 200,- Kč, resp. 100,- Kč). Diváci zdarma.

Klubová výstava SHIBA KLUBU ČR


Klubová výstava SHIBA KLUBU ČR. Místo konání: Mladá Boleslav. Kontakt: felcmanova@zas-me.cz. Odkaz: http://www.shiba-klub.cz. Termín: 29.3.2015. Čas: 7:30 ...

Co chcete vědět o Klub ?

Chcete vědět více o Klub ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Klub a podobných témat.

Klubová výstava Samojed klubu


Místo konání: Výstaviště Krásná louka, Mladá Boleslav. Kontakt: e-mail: inditarod@seznam.cz, tel.: 608 474 475. Odkaz: http://www.samojed-klub.cz.

Čivava - minipes s maxisrdcem


Feb 17, 2014 ...Klub chovatelů čivav a naháčů“ (www.civavyanahaci.com) vznikl už v roce 1978, nový „Chihuahua klub“ (www.chihuahuaklub.eu) v roce 2008.

Závody psích spřežení v roce 2022


Dec 30, 2021 ... Stejný víkend proběhne také menší místní závod pořádaný Mushers Klub Metuje v Janovičkách u Broumova na 25 kilometrů dlouhé trati, ...

Obedience


Jun 26, 2023 ... Klub Obedience CZ Byl založen v roce 2007 a je zastřešen Českým kynologickým svazem. Hlavní principy obedience. Hlavním principem je poslušnost ...

Čipování psů


Mar 5, 2014 ... ... slev na přípravky řady Altercan /pro zdravé klouby a krásnou srst pejsků a koček/ najdete na www.narodniregistr.cz pod odkazem Klub NR.

Plemena králíků


Jun 26, 2015 ... Typické je svou kresbou. Nejznámější variantou z deseti možných je bílo- černá. V dospělosti váží 3 až 4 kg. První klub chovatelů tohoto plemene ...

Agility


Jun 11, 2021 ... Klub agility ČR pořádá každoročně otevřené mistrovství republiky v agility i mistrovství dětí a mládeže, koordinuje výběr reprezentace juniorů i ...

Výstavy


Aug 17, 2020 ... Jsou na nich udělovány mezinárodně platné tituly CAC, CAC ČMKU, CAJC a s navržením CACIB - FCI. Chovatelský klub se může domluvit s pořadatelem ...

Jak poznat správného chovatele psů?


Správný chovatel nedá nikdy štěně do nového domova ve věku nižším než je 7 týdnů věku.Správný chovatel si vždy udělá čas na to, aby Vám zodpověděl všechny ...

Psí spaní


Jun 1, 2023 ... I psům se zdají sny. Poznáte to podle tvrdého spánku a občasného štěknutí na nic, nebo pohybem nohou. Pokud chcete psa probudit v tomto stavu, ...

Více toho o klub nemáme

Pro další informace o klub zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o klub .