Zmáčkněte ESC pro zavření

Zivot nauci

Tipy na vše o Zivot nauci přímo od chovatelů pro chovatele.

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Thajský ridgeback


(Thailand Ridgeback)   Povaha plemene Thajský ridgeback je velmi inteligentní, aktivní a milé plemeno. Má velmi rád pohyb. Pozorně sleduje své okolí, proto je dobrým hlídačem...

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Lvíček


Lvíček Povaha plemene Lvíček je přítulné, milé a nekonfliktní plemeno. Je to inteligentní a přátelský společník. Plně respektuje lidskou autoritu a nemá s ní problém. Je to id..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Cairn teriér - Kernteriér


Cairn teriér - Kernteriér   Povaha plemene Cairn teriér je plemenem psů vhodných pro ty, kteří hledají veselé, dovádivé, chytré a živé psí společníky. Tito psi nenávidí nudu, ..

Border kolie


Border kolie Povaha plemene Psi z rodu border kolie jsou nesmírně inteligentní, učenlivý a pracovití. Je to také značně odvážné plemeno, ovšem se sklonem velice silně citově p..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Alpský jezevčíkovitý brakýř


Alpský jezevčíkovitý brakýř Povaha plemene Povaha alpského jezevčíkovitého brakýře je pevná a nebojácná. Velmi rád se vydává sám na výlety. Pokud má možnost utéct, udělá to. J..

Život s hluchým psem


Apr 4, 2014 ... Život s hluchým psem · Chtěla jsem zdravého psa. Ne že bych doteď psa neměla, jenže milovaná fenečka nás opustila těsně před začátkem druhého ...

Co chcete vědět o Zivot?

Chcete vědět více o Zivot? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zivot a podobných témat.

Ten NEJ život pro vašeho psa


Jul 25, 2021 ... Anotace a popis. Svědomití majitelé psů usilují o to, aby život jejich chlupatých miláčků byl co nejbohatší (tzv. enrichment), ...

Život bulíka - Pane Bullže!


Život bulíka - Pane Bullže! Publikováno: 28.8.2017. 1Ohodnotit. Autor: Romana Skálová. Zdroj: http://zivotbulika.blog.cz. Foto: Archiv Romana Skálová.

Dobročinný bazar Psí život 2017


Na akci v dopoledních hodinách dorazí i paní Marta Kubišová, patronka Psího života, která zde bude podepisovat náš charitativní kalendář Psí život 2018. Do ...

Život se starým psem


Jun 9, 2014 ... Náš labrador byl celý život na zahradě, do domu nesměl. Abych hned uklidnila pohoršené pejskaře, jde o dva psí bratry; v domě bydlí dvě ...

8 tipů pro život se psem ve městě


Feb 1, 2016 ... Jenže život ve městě představuje pro psa i pro jeho majitele nejen řadu výhod, ale také spoustu příkazů, zákazů, doporučení, vyhlášek, omezení a ...

Dobročinný bazar Psí život


Dobročinný bazar Psí život, Psí akce, PESWEB. ... Na místě se také můžete informovat o našem spolku Psí život, který se jako jediná organizace v ČR cíleně ...

Tajný život mazlíčků


Aug 14, 2016 ... Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na ...

Kurz pro praktický život se psem


Kromě základní poslušnosti (přivolání, povely sedni, lehni, k noze, odložení, ...), se můžete naučit, jak pejska správně vychovávat pro běžný život, například ...

Více toho o zivot nauci nemáme

Pro další informace o zivot nauci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zivot nauci.