Zmáčkněte ESC pro zavření

Konecne doma

Tipy na vše o Konecne doma přímo od chovatelů pro chovatele.

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Clumber španěl


Clumber španěl Povaha plemene Povaze clumber španěla je těžké něco vytknout - tito pejsci jsou velice dobrosrdeční, na svět hledí převážně optimisticky, jsou klidní, vyrovnaní..

Cao de Castro Laboreiro


Cao de Castro Laboreiro Povaha plemene I když toto plemeno pochází z venkova, nikdo nemůže říci, že se jedná o ledajakého vesnického prosťáčka. Cao de Castro Laboreiro využívá..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Konečně plavu!


Jun 27, 2017 ... Měli jsme doma na pečení buchet velký plech. Naplnili jsme ho až po okraj vodou a zkoušeli, tam nechat Izzy ťapkat. No ani za nic, vypít to, to ...

Dobrman Max konečně našel domov!


Takto by se měl zachovat každý správný chovatel psů. I přesto, že sama chovatelka má doma celkem 4 feny, vzala Maxe k sobě. Dobrman Max konečně našel domov!

Více toho o konecne doma nemáme

Pro další informace o konecne doma zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o konecne doma.