Zmáčkněte ESC pro zavření

Moje trapeni

Tipy na vše o Moje trapeni přímo od chovatelů pro chovatele.

Jak naučit psa nejíst venku


Jul 2, 2014 ... Je určený nejen těm, kdo se starají o malé štěně, ale i ostříleným páníčkům s dospělými psy, jako je moje Kulajda. Jak je vychovat nebo ...

Matty alias Matýsek


Aug 28, 2015 ... Abych to zkrátil, prý mě všechno to trápení vlezlo na játra, proto mi není moc dobře a ... kterou moje játra unesou…vážně budu…packu na to!

Co chcete vědět o Moje Trapeni?

Chcete vědět více o Moje Trapeni? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Moje Trapeni a podobných témat.

Výběr psa do rodiny


Jan 22, 2014 ... Jaké je tedy moje doporučení? ... Lidé totiž útulkovým psům způsobí více trápení, než radosti (obvykle v dobré snaze pomoci).

Bojovník Kelly


Jul 1, 2017 ... ... do druhého dne a radil, abychom neprodlužovali Kellyho trápení. ... v práci vyzvídali, co mi je, ale odpovědí jim byly jen moje slzy.

Nepleťte si nadváhu s mohutností


Apr 10, 2014 ... Moje rodina ji zbožňuje a dává to najevo tím nejsnazším způsobem – dobrůtkami. O nějaké dietě nechce slyšet. Na vlastní kůži jsem si ověřila, že ...

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Abych vám práci na vizáži vašeho chlupáče usnadnila, přidávám k dobru ještě moje vlastní zkušenosti s domácím stříháním.

Obezita koček


Mar 31, 2017 ... Některé kočky, jako ta moje, si vystačí samy, jiné potřebují ke hře podnět. Jak s obezitou bojovat - změna životního stylu. Pokud si myslíte, že ...

Adam na kolena padám


Mar 8, 2014 ... Moje bulina zrovna hárala, takže milej pán byl za Průšu a nedal pokoj. ... Chvíli to vypadalo, že je všemu trápení konec.

Deset zajímavých faktů o potkanech


Jun 18, 2018 ... ... například do poličky v knihovně, kam chodí moje potkanice spát, ... To pro chovatele psů znamená ale také věčné trápení s klíšťaty.

I kočky mají své drogy


Jul 21, 2017 ... Moje kočka na šantu reaguje, ale nijak přehnaně. Proto jsem chtěla vyzkoušet i nějakou alternativu, a tak jsem se dostala k aktinídii.

Jak si založit chovnou stanici?


Mar 7, 2016 ... Moje smečka se například skládá jak z takzvaně “papírových” psů, tak i “oříšků”, kteří ke mně přišli z útulku. Těch se čistokrevný chov ...

Záhada kočičího předení


Jul 27, 2016 ... Moje kočka k tomu tolik citlivá není, ale jednou jsem spala u kamarádky, ... To pro chovatele psů znamená ale také věčné trápení s klíšťaty.

Shaping aneb vytvaruj si svého psa


Sep 19, 2015 ... Korekční metody a trestání rozhodně není moje a naštěstí dnes ve výcviku psů již tyto metody ustupují do pozadí. Ale zpátky k shapingu.

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... Třeba moje ohařka mi už na jedné z prvních procházek přinesla hozenou ... To pro chovatele psů znamená ale také věčné trápení s klíšťaty.

Když se v kočkách probouzí jaro


Apr 18, 2019 ... Ta moje, než dorostla do pohlavní dospělosti a mohla jsem ji vykastrovat ... To pro chovatele psů znamená ale také věčné trápení s klíšťaty.

Udržitelná péče o kočky


Aug 21, 2019 ... Některé kočky (jako ta moje) mají ovšem velmi vytříbené ekologické cítění, a proto jakýmikoli pelechy pohrdají. Místo nich si vybírají koš s ...

Více toho o moje trapeni nemáme

Pro další informace o moje trapeni zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o moje trapeni.