Zmáčkněte ESC pro zavření

u vody

Tipy na vše o u vody přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kanadský retrívr


Kanadský retrívr (Kanadský, retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever) Povaha plemene Původním posláním tohoto plemene bylo vyhánění kachen a jejich aportování z vody. Nov..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Hannoverský barvář


Hannoverský barvář (Hannover´scher Schweisshund) Povaha plemene Hannoverský barvář je velmi přátelský pes, je klidný, mírný a vyrovnaný. Při lovu se však stává posedlým, houže..

Gordonsetr


Gordonsetr (gordon setr, Gordon Setter) Povaha plemene Tento setr je kamarádský, mírný, citlivý, živý a oddaný své rodině. K domácím zvířatům a jiným psům je přátelský. Děti m..

Čau čau


Čau čau (čau-čau, chow chow) Povaha plemene Čau-čau nepatří mezi typické domácí mazlíčky. I přes svůj "medvídkovský" vzhled je to uzavřený, introvertní pes, jehož důvěru si mu..

Clumber španěl


Clumber španěl Povaha plemene Povaze clumber španěla je těžké něco vytknout - tito pejsci jsou velice dobrosrdeční, na svět hledí převážně optimisticky, jsou klidní, vyrovnaní..

Umí váš pes plavat?


Aug 10, 2023 ... Přestože se z něj možná nestane nejlepší plavec, pobyt u vody si může užívat i tak! Ne všechna plemena se řadí mezi přirozené plavce a ...

První pomoc při otravě sinicemi


Sep 7, 2017 ... V létě určitě spousta z vás tráví hodně času u vody a svoje čtyřnohé parťáky bere s sebou. Možná jste ale netušili, že pokud se vodním ...

Co chcete vědět o U Vody ?

Chcete vědět více o U Vody ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají U Vody a podobných témat.

Psí koupačka


Jul 28, 2015 ... Níže se také dočtete na co nezapomenout, když se balíte k vodě a na co si u vody dát pozor. Seznamování s vodou.

Pravidla psí koupačky


Jul 27, 2019 ... Jak na pohodovou a bezpečnou koupačku se psem? Stačí se řídit několika jednoduchými pravidly a užijete si spolu pohodový den u vody. Ať už vedra ...

Proč stále podceňujeme zavodnění psa


Mar 26, 2019 ... Jen malé procento ztráty vody může u psa způsobit vážné problémy. I přesto ale jeho pitný režim často nesledujeme a jeho důležitost ...

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Proto se přímo nabízí strávit nepříjemná vedra s našimi psy příjemným způsobem, a to pobytem u vody. Jak jsou na tom konkrétně psi se vztahem k ...

Péče o psa v letním období


Jun 4, 2019 ... Mnoho majitelů psů tráví tyto horké dny se psy u vody. A mnoho psů vodu přímo miluje. Pro psa ovšem tato zábava může nést následky vlivem ...

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... Ze sinic a řas by si pes mohl uhnat pěknou otravu. Ať už budete kdekoliv, místo by mělo být ve stínu. U vody mějte psa neustále pod dozorem.

Pozor na úpal


Jul 6, 2015 ... Úpal u psa totiž není žádná psina. Poslední dny trávíme po práci dlouhými procházkami. Vždycky než vyrazíme, sbalím láhev vody nejen pro sebe, ...

Tonutí psa


Jun 26, 2023 ... Tak podobně u psa. Pes plave a najednou zničehonic máte obrovský problém. Jak předejít tomu, aby se pes začal topit? Nepouštějte psa do vody v ...

Jak si poradit se psím nachlazením


Oct 6, 2016 ... Nachlazení není u psů ničím neobvyklým, existuje však několik užitečných ... strávených s mým chlupáčem u vody nebo na procházce v lese.

Včelí bodnutí a hadí uštknutí


Jul 28, 2023 ... U vody každopádně můžete potkat i zmiji, která sice má ráda slunečná a suchá místa, ale zároveň i vlhké prostředí. Užovka hladká, kterou si ...

“Psí pláže” v Chorvatsku


Jul 12, 2019 ... Chorvatsko stále patří u Čechů mezi hojně navštěvovanou destinaci. ... Pro vnitrostátní jezera to bývá naopak a psi zde do vody nemohou.

I kočkám hrozí přehřátí


May 17, 2019 ... Kvůli tomu se ale nemusíte nudit, do veder se hodí hry s vodou, u ... má většina z nás spojené s pobytem v přírodě nebo někde u vody.

Jak je to s kukuřicí v psím krmivu


Dec 30, 2019 ... Lepek je bílkovina, která způsobuje u mnoha psů, stejně jako u lidí, ... strávených s mým chlupáčem u vody nebo na procházce v lese.

Letní tip! Vyrazte se psem na ryby


Jun 13, 2018 ... Letní sezóna láká k nejrůznějším aktivitám. Ideálně někde u vody. Pokud přemýšlíte, že byste chtěli zkusit něco nového, vyrazte i se svým ...

5 zásad správného krmení malých plemen


Sep 15, 2014 ... Průjem, který v případě leonbergera znamená jen pouhou nepříjemnost, může mít u čivavy fatální následky. Pro malá plemena psů je ztráta vody ...

Více toho o u vody nemáme

Pro další informace o u vody zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o u vody .