Zmáčkněte ESC pro zavření

Nas prvni pes

Tipy na vše o Nas prvni pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

První číslo Haf a Mňau roku 2021


Feb 6, 2021 ... ... nas-koupite/. Chcete číst HNED? Kupte si online verzi tady: https ... PESWEB. Psi v útulcích · Ztracení a nalezení · Pomoc psům · Aktuální sbírky.

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Jestli pejsek přišel do rodiny jako první ... I pes může potřebovat první pomoc. Víte, jak na to? Většina z nás by pro své domácí mazlíčky udělala ...

Co chcete vědět o Nas Prvni Pes?

Chcete vědět více o Nas Prvni Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nas Prvni Pes a podobných témat.

Starý pes je stále náš


Jul 14, 2023 ... Dostane-li se náš pes do kritického věku, je třeba učinit určitá opatření. ... Kam dál: · Jak pečovat o mokrou srst · Tonutí psa · První pomoc: ...

Problémový pes snadno a rychle - 7.


Jun 13, 2014 ... Protože u nás jsou na akcích podobné pomůcky zakázány, chvíli mi ... „pes nesmí na sedačku“, „pes nesmí první do dveří“ atd. Dokonce jsem ...

Problémový pes snadno a rychle


Jan 9, 2014 ... Tak velký, že mi někdy přijde dotaz ve smyslu „náš pes nás kouše, máme ho nechat uspat? ... První příklad, jak se stane pes agresivním, je prostý.

Aby pes na procházce neutíkal


Aug 19, 2016 ... Podpořte nás · O portálu · Přihlášení | Registrace · Pesweb.cz ... Naučte se tedy znát dobře svého psa a poznat první signály toho, než bere roha.

Péče o psí oči


Aug 23, 2021 ... Pokud pes oko bolestivě mhouří a výtok z oka je hnisavý, je třeba navštívit veterináře. Bez ohledu na to, zda se jedná o domácí ošetření, první ...

Den pro zvíře


Sep 13, 2017 ... V útulcích pak nebudou trávit „stáří“ odložení psi. Těch je tu převaha a takový pes nemá velkou šanci, že se dostane k novému majiteli. Za ...

Jezevčík, je to vůbec pes?


Apr 7, 2012 ... Smutek lehce otupěl a v sobotu si jedu pro štěně. Zase fenku jezevčíka. Můj čtvrtej jezevčík a zároveň první papíračka. A proč sem se rozhod na ...

Pajda - bojovník o šanci na nový domov


Mar 24, 2016 ...první setkání s ním bylo velmi dojemné. Po příjezdu na útulek nás ... Nalezený pes Pajda: Já to nevzdám. Budu běhat! Následoval další ...

Respekt a důvěra - černá a bílá?


Jun 29, 2016 ... První věc, u které bych se chtěl zastavit, je můj poznatek, že ... náš pes může přirozený způsobem realizovat. Taky v sobě nenese žádné ...

Rande stovek psů


Aug 10, 2021 ... Na první zářijovou sobotu, tedy 4.9.2021 od 11:00 do 18:00 pro vás ... PESWEB. Psi v útulcích · Ztracení a nalezení · Pomoc psům · Aktuální sbírky.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Takže v první řadě si musíte uvědomit, že váš pes je zcela normální ... Jack - není u nás, sdílíme RED CHARLIE Jessie Nela hledá nový domov ...

Jak psi vnímají čas?


Jan 8, 2016 ... I pes může potřebovat první pomoc. Víte, jak na to? Většina z nás by pro své domácí mazlíčky udělala první poslední. Bohužel ale jen málo z ...

Co dělat, aby neútočil na jiné psy?


Jun 17, 2016 ... Chůze na vodítku je jednou z nejdůležitějších věcí, kterou se náš pes musí naučit. ... První fáze. Nikdy no nechvalte a neodměňujte za to, že na ...

Kdyz utulek je vic, nez utulek...


Feb 3, 2013 ... V UK je vztah clovek-pes videt na prvni pohled. Hafan k opatrovateli ... Nemluvim o chovani lidi :-) Otazka je, jestli by to u nas vypadalo ...

Více toho o nas prvni pes nemáme

Pro další informace o nas prvni pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nas prvni pes.