Zmáčkněte ESC pro zavření

Neco o me

Tipy na vše o Neco o me přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Sicilský chrt - honič


(Cirneco delľ Etna, Sicilian Hound) Povaha plemene Sicilský chrt je lovecký pes, přizpůsobený náročnému terénu, dobře odolává chladu a dešti. Vhodný zejména pro lov divokých k..

Rhodéský ridgeback


Povaha plemene Povaha tohoto velkého psa je velmi přátelská. Potřebuje mít stálý kontakt s člověkem, ale je nutné jej pevně a důsledně vychovávat, ne však tvrdě. K cizím lidem..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Co chcete vědět o Neco O Me?

Chcete vědět více o Neco O Me? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Neco O Me a podobných témat.

Jak poznat a zvládnout bolest u psů


Oct 20, 2022 ... Zároveň s tím si uvědomíme, že nejprve musíme o své bolesti ostatním ... Zcela běžně ke chodí hafani, kteří jsou hraví a veselí a přesto, ...

Problémový pes snadno a rychle - 5.


Apr 22, 2014 ... A to se ani nezmiňuji o intonacích: jednou radostně, jednou rázně, ... Když někdo s více psy chce vyzkoušet, jedna z prvních otázek bývá: ...

Problémový pes snadno a rychle - 4.


Mar 17, 2014 ... K zamyšlení o tom, jak snadno se vytváří problémové chování jen špatnou ... že štěká na ostatní psy nebo něco jiného, popřípadě je uvázán a ...

Když on bez pamlsku necvičí


Jan 5, 2015 ... Odměna je pro psa něco příjemného - pamlsek, hračka, hra, pohlazení. ... a snaží se přesvědčit, abych klikla a on mohl dostat odměnu.

Problémový pes snadno a rychle - 9.


Jul 7, 2014 ... Jde o něco úplně jiného – leknutí, špatné vyhodnocení situace a podobně – pes totiž rozpoznává osoby (pouze) podle pachu, pohybu a hlasu, ...

Více toho o neco o me nemáme

Pro další informace o neco o me zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o neco o me.