Zmáčkněte ESC pro zavření

Neni srst jako srst

Tipy na vše o Neni srst jako srst přímo od chovatelů pro chovatele.

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Istrijský krátkosrstý honič


Istrijský krátkosrstý honič (Istarski Kratkodlaki Gonič, Istrian Short-haired Scent Hound) Povaha plemene Istrijský krátkosrstý honič je výborný honič, používaný hlavně na lov..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Auvergneský ohař krátkosrstý


Auvergneský ohař krátkosrstý (modrý auvergneský ohař, Braque d'Auvergne, Auvergne Pointing Dog) Povaha plemene Auvergneský ohař krátkosrstý je inteligentní pes, který se snadn..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Co chcete vědět o Neni Srst Jako Srst?

Chcete vědět více o Neni Srst Jako Srst? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Neni Srst Jako Srst a podobných témat.

Domácí péče o srst pejska


Mar 14, 2015 ... Nejlepší je spolupráce dvou lidí. Jeden pejska přidržuje a češe kartáčem proti srsti, druhý fouká fénem do česaného místa, dokud není srst ...

Jak pečovat o mokrou srst


Jul 4, 2023 ... Vezmeme-li plemeno jako je samojed či husky, jehož hustá podsada chrání před mrazem a nepřízní počasí, jeho typ srsti není určen k tomu, aby se ...

Na péči o psí srst s mírou


Sep 29, 2017 ... Psí prapředci se k vodě příliš často nedostali, a proto není zcela po srsti nadměrné koupání ani jejich moderním potomkům. Zvláště v zimním a ...

Jak pečovat o srst domácích hlodavců


Feb 20, 2017 ... Není hlodavec jako hlodavec, každý druh potřebuje pro spokojené bříško a dobré zdraví něco jiného. Proto se podle toho také krmivo rozděluje, ...

Tibetský teriér - Společenský ovčák


Aug 22, 2014 ... Jako všechna dlouhosrstá plemena vyžaduje pravidelné česání. Jeho srst má sice samočisticí schopnost, takže není potřeba ho po každém znečištění ...

Králík jako skvělý domácí mazlíček


Jun 5, 2023 ... Péče o králíčky není náročná, jsou čistotní, nevyžadují žádný ... Minule jsem vám vysvětlila, že alergie na srst jako taková neexistuje.

Jak zbavit světlou srst nežádoucích skvrn


Oct 27, 2014 ... Jak si vybrat správného křečka? Aneb není křeček jako křeček. Obecně je křeček považován za malého, nenáročného a bystrého hlodavce. Je to noční ...

Jak vykoupat kočku a přežít


Sep 9, 2019 ... Kromě několika plemen, jako je například bengálka nebo sibiřská kočka, ... Berte ale v úvahu fakt, že kočičí srst není na vodu stavěná, ...

Není konzerva jako konzerva


Jan 24, 2020 ... Nejde jen o vzhled, správná péče o srst vašeho psího mazlíčka prospívá i jeho celkovému zdraví. Už před samotným pořízením psa byste si měli ...

Na péči o psí srst s mírou


Sep 29, 2017 ... ... o psí srst ale není jen tak. Nejde jen o vzhled, správná péče o srst vašeho psího… ... Je ale dobré vědět, že není králík jako králík.

Na péči o psí srst s mírou


Sep 29, 2017 ... Nejde jen o vzhled, správná péče o srst vašeho psího… ... Není hlodavec jako hlodavec, každý druh potřebuje pro spokojené bříško a dobré ...

Psí česání


Oct 27, 2017 ... Ať už má pes srst dlouhou nebo krátkou, hrubou nebo kudrnatou, ... i speciální druhy srsti, jako je třeba dredovitá, provazovitá srst.

Už jste se psem zkoušeli hoopers?


Mar 11, 2020 ... Výhodou je, že pohybové omezení psovoda není překážkou, ... Aneb není křeček jako křeček ... správná péče o psí srst ale není jen tak.

Patří brambory do psího jídelníčku?


Aug 9, 2019 ... Pozor ale na to, není brambora jako brambora! ... Nejde jen o vzhled, správná péče o srst vašeho psího mazlíčka prospívá i jeho celkovému ...

Jak správně pečovat o kočičí kožich


Oct 2, 2019 ... V tomto období, stejně jako na jaře, kdy zas své kabáty shazují, je na místě zvýšená péče o jejich srst. Přílišným kartáčováním nebo ...

Více toho o neni srst jako srst nemáme

Pro další informace o neni srst jako srst zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o neni srst jako srst.