Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi sporty

Tipy na vše o Psi sporty přímo od chovatelů pro chovatele.

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Pumi


Povaha plemene Pumi je velice živý a temperamentní pes, oddaný svému pánovi. Zadané úkoly plní s nadšením. Je to bystrý a neúnavný pes, občas může být trochu hlasitý. Tato pro..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Laponský ovčák


Laponský ovčák (Lapinporokoira) Povaha plemene Laponský ovčák je přátelský a hravý pes. Jsou to velmi vitální a sebevědomí psi. Můžou být poněkud tvrdohlaví a hrdí. Díky své i..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Katalánský ovčák


Katalánský ovčák (Perro de Pastor Catalan, Catalan Sheepdog) Povaha plemene Katalánský ovčák je učenlivý, inteligentní pracovní pes. Dobrý domácí společník je ovšem také neúna..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Bretaňský ohař


Bretaňský ohař Povaha plemene Inteligentní psi této rasy vynikají nad jiné svou mimořádnou přítulností a pozorností vůči svému pánu. Jejich citlivá duše reaguje jako barometr ..

Bearded kolie


Bearded kolie (Vousatá kolie) Povaha plemene Bearded kolie je skutečným gejzírem energie, radosti a činorodosti. Jeho povaha je ale zároveň velmi milá, přátelská a snášenlivá ..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Australská kelpie


Australská kelpie (Australian Kelpie) Povaha plemene Australská kelpie je pracovní pes určený pro hlídání stád ovcí. Proto má výjimečnou výdrž a obratnost. Je zvyklá na dlouhé..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... Těmito sporty jsou nahrazovány zakázané psí zápasy. Stejně jako u nich jde zde o sílu, houževnatost, odolnost a hlavně nechuť psa prohrát.

Zimní psí sporty - jde to i bez sněhu


Mar 2, 2020 ... Letošní zima nám sněhu zatím moc nedopřála, ale to nemusí být překážka k tomu, vzít psa ven a pořádně si spolu užít. Některé zimní psí sporty ...

Co chcete vědět o Psi Sporty?

Chcete vědět více o Psi Sporty? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Sporty a podobných témat.

Psí sporty - Pozor na zdraví!


May 17, 2016 ... Psí sporty - nezapomínejte na výživu. Na rozdíl od mollosů mohou mít například malí psi a takzvaná krátkolebá plemena problémy při ...

Zimní psí sporty - jde to i bez sněhu


Jan 27, 2020 ... Zapřáhnout přeci nemusíte jen sáně, ale i káru, kolo nebo koloběžku, kterou zvládne utáhnout i jeden nebo dva větší psi. I tenhle sport jde tedy ...

Psí sporty vhodné pro malá psí plemena


Apr 27, 2018 ... Zkuste některý ze sportů pro malá psí plemena. Není nic horšího než znuděný pes, obzvlášť ten hyperaktivní. Sportovními aktivitami přitom ...

Jak fotit psí sporty - I. Obrany


Sep 7, 2014 ... Spousta majitelů by chtěla mít alespoň pár pěkných fotek svých psů z obran. Problémem často bývá, že psi jsou velmi rychlí, mnohdy je „útok“ psa ...

Jak fotit psí sporty - II. Agility


Oct 4, 2014 ... Každý z nás preferuje jiný psí sport, takže si nejspíš vyberete stejný nebo podobný tomu, který se svým psem cvičíte. Doporučuji vám zkusit si ...

Výcvikový tábor Psí sporty


Domů » Psí akce » Výcvikový tábor Psí sporty. Výcvikový tábor Psí sporty. Místo konání: Areál ZKO Kácov nad Sázavou. Kontakt: 606 308 897, zko.pnov@seznam.

Psí sporty


Mar 6, 2015 ... Psí sporty. Blíží se víkend a meteorologové hlásí slunečné počasí a vy přemýšlíte, že byste sobě a svému psovi dopřáli nějaké sportovní ...

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Pro začátečníky se používají obyčejné lepené krabice, psi na vyšší úrovni vyhledávají v zavazadlech, plastových boxech atd. Kontejnery mohou být ...

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Mohou ho provozovat jak slepí nebo hluší psi, tak i třeba ti částečně ochrnutí. Tento sport byl založen K9 profesionály a v polovině roku ...

Mondioring aneb psí kruhový trénink


May 21, 2020 ... Více nám sport přiblíží cvičitel Jiří Toman. ... „Psi v tomto sportu musí být vyrovnaní, sebejistí, s výbornou ovladatelností a použitelní v ...

Psi vhodní na agility


Jul 11, 2021 ... Agility skáčeme pro zábavu a potěšení. Tento populárnější psí sport je otevřený všem psům bez omezení, kteří jsou v dobré fyzické kondici.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... ... na pohybový aparát, a proto se v něm mohou najít i ne zrovna “namakaní” psi. Stejně tak není tento sport tak náročný ani pro psovoda.

Proč psi vyjí?


Sep 2, 2019 ... Zajímalo vás někdy, v jakých situacích psi vyjí a proč to vůbec dělají? ... Dogfrisbee je jedinečný psí sport, který zaujme nejen milovníky ...

Jak psi dokážou vyčmuchat rakovinu


Feb 10, 2020 ... Věděli jste, že psi dokáží diagnostikovat rakovinu v jejím ... Dogfrisbee je jedinečný psí sport, který zaujme nejen milovníky psů, ...

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Jak přistupovat k výchově a výcviku pracovních plemen, jsme se zeptali sportovní kynoložky Terezy Vajnerové, která zároveň působí jako... Sport ...

Psí agility: Co všechno to obnáší?


May 13, 2021 ... Psí agility je disciplína, která pro pejsky i psovody znamená ... Agility jako zábava a vlastně i sport je u nás čím dál oblíbenější.

Jak psi vnímají čas?


Jan 8, 2016 ... Bylo pro mne opravdu překvapením, že odpověď na otázku, jak psi ... Dogfrisbee je jedinečný psí sport, který zaujme nejen milovníky psů, ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Sibiřský husky je nádherné psí plemeno. ... Dogfrisbee je jedinečný psí sport, který zaujme nejen milovníky psů, ale také ty, ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to ale také velká zodpovědnost a společné soužití může ovlivnit také správný výběr plemene. Každý pejsek je... Sport a cestování. 17.

Více toho o psi sporty nemáme

Pro další informace o psi sporty zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi sporty.