Zmáčkněte ESC pro zavření

Katalánský ovčák

Tipy na vše o Katalánský ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Katalánský ovčák


Katalánský ovčák (Perro de Pastor Catalan, Catalan Sheepdog) Povaha plemene Katalánský ovčák je učenlivý, inteligentní pracovní pes. Dobrý domácí společník je ovšem také neúna..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Co chcete vědět o Katalánský Ovčák?

Chcete vědět více o Katalánský Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Katalánský Ovčák a podobných témat.

Vodní radovánky pod psa


Jun 24, 2019 ... Léto je tu a s ním nutné ochlazování nejen nás páníčků, ale i našich psích parťáků. A že někteří si to umí opravdu užít! ;). Dáša Hanušová.

Co ohrožuje psa v zimě?


Zima přináší pro psy spoustu nebezpečí, kterým se dá předcházet. Omrzliny tlapek, rozpraskané polštářky na tlapkách, zánět močového měchýře a mnoho dalšího.

Více toho o Katalánský ovčák nemáme

Pro další informace o Katalánský ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Katalánský ovčák.