Zmáčkněte ESC pro zavření

Pudl trpasličí

Tipy na vše o Pudl trpasličí přímo od chovatelů pro chovatele.

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Holandský tulipánový pes


Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Dutch Tulphond, Markiesje) Povaha plemene Holandský tulipánový pes neboli markýzáček je velmi společenský, milý a přítulný pes ch..

Pudl - nadšený společník


Mar 23, 2014 ... První standard byl uznán v Německu v roce 1904 a popsal velkého a trpasličího pudla. V roce 1936 přibyl malý, varianta toy až v roce 1984.

Co chcete vědět o Pudl Trpasličí?

Chcete vědět více o Pudl Trpasličí? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pudl Trpasličí a podobných témat.

Pořízení psa přes inzerát


Dec 28, 2017 ... toy pudl. Často lidé ze zahraničí pořizují i trpasličí plemena, jako je yorkšírský teriér. Nakupovat na internetu je dnes naprosto běžná věc, ...

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... ... jako německý ovčák, pudl, kokršpaněl, bígl, kolie nebo jezevčík jí trpí častěji. ... Nespleťte si ho ale s německým trpasličím špicem!

Nanismus u psů je velmi rizikový faktor


Jul 6, 2018 ... Hypofyzární dwarfismus (trpasličí vzrůst) nebo také nanismus je ... názvy jako je například cavapoo – kříženec pudla a King Charles španěla.

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jak dlouho trvá reprodukční cyklus, při kterém je fena svolnější ✓ k páření? Jak poznáme, že fenka ✓ hárá? Důležité informace pro každého ...

Více toho o Pudl trpasličí nemáme

Pro další informace o Pudl trpasličí zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Pudl trpasličí.