Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý špic trpasličí

Tipy na vše o Německý špic trpasličí přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý špic trpasličí


(German Spitz - Pomeranian, Deutscher spitz - Zwerspitz) „Malý pes, velký svým duchem." Německý špic trpasličí je velmi veselý a oddaný pes. protože je velmi učenlivý a oddaný..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

10 nejoblíbenějších malých psích plemen


Nov 6, 2017 ... Na rozdíl od čivavy nebo jezevčíka jeho srst potřebuje poměrně hodně péče. Německý špic trpasličí. Tito špicové jsou poměrně snadno vychovatelní ...

Co chcete vědět o Německý špic Trpasličí?

Chcete vědět více o Německý špic Trpasličí? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý špic Trpasličí a podobných témat.

Jak jsem přišla k Lejdynce


Feb 9, 2012 ... Ale špiců trpasličích je docela málo a co jsme našli inzeráty, tak každý chovatel chtěl, abychom chodili na výstavy, a to v našem věku jsme ...

Péče o malá psí plemena v zimě


Nov 10, 2017 ... Určitě si vybavíte scénu, jak především trpasličí plemena přešlapují z jedné ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Více toho o Německý špic trpasličí nemáme

Pro další informace o Německý špic trpasličí zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý špic trpasličí.