Zmáčkněte ESC pro zavření

Jezevci hra

Tipy na vše o Jezevci hra přímo od chovatelů pro chovatele.

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Alpský jezevčíkovitý brakýř


Alpský jezevčíkovitý brakýř Povaha plemene Povaha alpského jezevčíkovitého brakýře je pevná a nebojácná. Velmi rád se vydává sám na výlety. Pokud má možnost utéct, udělá to. J..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Co chcete vědět o Jezevci?

Chcete vědět více o Jezevci? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jezevci a podobných témat.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... ... Brok – zazářil např. ve snímku pod Jezevčí skalou – a bernardýn Bohouš (pravým jménem Baldur), který se blýskl ve stejnojmenném filmu, ...

Jezevčík, je to vůbec pes?


Apr 7, 2012 ... A jezevci sou dost často velice duševně zdraví a samostatní. ... Nikdo mi nenamluví že jezevčí paní která brousí bradavky vo chodník, ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o jezevci hra nemáme

Pro další informace o jezevci hra zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jezevci hra.