Zmáčkněte ESC pro zavření

Australský teriér

Tipy na vše o Australský teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Co chcete vědět o Australský Teriér?

Chcete vědět více o Australský Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Australský Teriér a podobných témat.

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Nejmenším zaznamenaným psem byl v roce 1945 yorkshirský teriér z Velké ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší ...

Záhada kočičích jazyků


Mar 6, 2017 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Když kočka přinese myš


Dec 9, 2014 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Psi a kočky ve světě I: Řecko


Jun 8, 2016 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Když vyrážíte se psem do města


May 23, 2018 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Kam s akutním případem?


Jun 23, 2014 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Kočičí genetika


Mar 16, 2018 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Říká se, že australský teriér zdědil od teriérů jen ty nejlepší vlastnosti. Ačkoli největší oblíbenosti se těší v zemi svého.

Více toho o Australský teriér nemáme

Pro další informace o Australský teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Australský teriér.