Zmáčkněte ESC pro zavření

Kolie dlouhosrstá

Tipy na vše o Kolie dlouhosrstá přímo od chovatelů pro chovatele.

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Co chcete vědět o Kolie Dlouhosrstá?

Chcete vědět více o Kolie Dlouhosrstá? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kolie Dlouhosrstá a podobných témat.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... nastupuje na scénu Lassie, dlouhosrstá kolie pravým jménem Pal. Pro někoho můžeme být nemalým překvapením, že Pal nebyla fena, ale pes :-).

Podzim a pejskaři...


Dlouhosrstá kolie Charles je v průšvihu, pomoz mu najít domov! Husky let v nákladovém prostoru letadla nepřežil!Cestujte se svým psem bezpečně.

Jak zabavit kočku v bytě?


Dlouhosrstá kolie Charles je v průšvihu, pomoz mu najít domov! Ztracený Billy hledá cestu domu už 7. týden...Border kolie Billy je na cestě ke svému pánovi, ...

Na péči o psí srst s mírou


Sep 29, 2017 ... Nejde jen o vzhled, správná péče o srst vašeho psího mazlíčka prospívá i jeho celkovému zdraví. Už před samotným pořízením psa byste si měli ...

Psí stravovací zlozvyky a jak na ně


May 7, 2016 ... Krádeže potravy, žebrání, nebo naopak odmítání potravy anebo různé nechutné zlozvyky, které psi mají, je třeba hned od počátku našeho ...

Jak vycvičit psa z útulku?


Vždy když předávám psa z dočasné péče do nové rodiny, kladu jim na srdce několik osvědčených rad. Pokud se jimi neřídí, zhruba polovina psů se vrací zpět.

Jak vycvičit psa z útulku?


Vždy když předávám psa z dočasné péče do nové rodiny, kladu jim na srdce několik osvědčených rad. Pokud se jimi neřídí, zhruba polovina psů se vrací zpět.

Aromaterapie pro psy a kočky


Oct 21, 2016 ... Vy si možná dopřáváte dlouhé koupele s olejem, ale třeba pro pejska by to byl spíš zážitek traumatizující než uvolňující (samozřejmě existují ...

Jak odnaučit psa skákat na lidi?


Pes by měl projít alespoň základním výcvikem. Mnohdy umí spoustu cirkusových kousků, ale obyčejné odnaučení skákání na páníčka, mnohdy nikdo odbourat ...

Jak správně vybrat psí tašku?


Mar 12, 2017 ... Aby měl pejsek při cestování komfort, nesmí jeho cestovní tašce chybět především dobré ✓ odvětrávání nebo zabezpečený průzor.

Více toho o Kolie dlouhosrstá nemáme

Pro další informace o Kolie dlouhosrstá zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Kolie dlouhosrstá.